Een blote blunder op een balkon in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Column, Gringo
Tags: , ,
2 februari 2021

In de afgelopen tijd zag ik op mijn Facebookpagina met enige regelmaat een Nederlands artikel voorbijkomen, geplaatst als “ingezonden mededeling”, zeg maar advertentie. Het was ingezonden door Kek Mama. Dat zei mij niets, dus toch maar eens kijken wat daarachter zat.

Het bleek een glossy tijdschrift en website te zijn met als doelgroep moeders met kinderen tot 12 jaar. De onderwerpen van het magazine en de website zijn opvoeding, mode, schoonheid, interieur, voeding en reizen.

Kek Mama wordt uitgegeven door DPG Media Magazines, een immens grote uitgeversgroep, die tientallen titels van kranten en tijdschriften beheert. U kunt het zo gek niet bedenken of die groep heeft wel een onderwerp te bieden wat u zou kunnen interesseren.

Maar goed, ik behoor niet tot de doelgroep van Kek Mama, hetgeen maar al te waar bleek toen ik even een blik wierp op hun website. Ik kon het desondanks niet laten om te doen wat ik wel vaker doe als ik een voor mij onbekend tijdschrfit of krant op internet tegenkom. In het zoekvenster typ ik dan “Thailand” om te zien of er in Kek Mama artikelen staan over Thailand, die de lezers van Thailandblog zouden kunnen interesseren.

En warempel, onder de rubriek Reizen vond ik een aantal artikelen over reizen naar Thailand of waarin in ieder geval Thailand genoemd werd. Het zijn over het algemeen Libelle-achtige verhalen, maar ik denk, dat ze wel gezellig te lezen zijn.

Eén verhaal viel mij bijzonder op. Een moeder, die met haar gezin op vakantie in Thailand is, heeft een “vrije middag” als vader met de kinderen een uitstapje maakt. Zij vertroetelt zichzelf met allerlei schoonheidsmiddeltjes en na een verkwikkend bad stapt zij poedelnaakt het balkon op, waar niemand anders haar kan zien, om even lekker uit te waaien. Maar dan klapt de balkondeur door een beetje wind dicht en staat zij zonder kleren en zonder telefoon buiten, want de deur kan alleen van binnenuit geopend worden. Hoe dat (goed) afloopt kunt op deze link lezen: www.kekmama.nl/

Voor wie het aangaat, veel leesplezier met Kek Mama!

7 reacties op “Een blote blunder op een balkon in Thailand”

 1. KhunEli zegt op

  Mooie foto

 2. rori zegt op

  Zoiets is leuk. Grappige verhalen in een te serieuze tijd

 3. tooske zegt op

  Dat zal mij nooit gebeuren, ik heb schuifdeuren.

 4. Heere Smit zegt op

  Als beeldend kunstenaar kijk ik met een ander oog.
  Prachtig model en de volmaakte harmonische ronde vormen maken het mogelijk ook met snelle bewegingen de ronde vormen in een aantal schetsen vast te leggen..
  De nieuwe mode is : enorme billen en borsten. (Onder invloed van de zwarte music culture )

  Maar in mijn visie moet alles in harmonie zijn en de verhoudingen kloppen.

  Dat hebben de Thaise vrouwen meer dan andere dames in het westen .
  By the way.: Volgens mij was dit geen blote blunder maar een goed geregisseerde fotoshoot..
  De foto kon ik ook niet meer terugvinden in de link die ik vond
  Maar in verhalen gaat het niet om de feiten maar om de verbeelding.
  En het verhaal is mooi en het is duidelijk dat de dame trots is op haar lijf. En zo hoort het!..
  https://www.kekmama.nl/artikel/persoonlijk/zomerblunders-ik-sloot-mezelf-poedelnaakt-buiten-een-thais-vakantieresort

 5. Sjaak S zegt op

  Leuk verhaaltje… en natuurlijk ook een mooie foto!

 6. Gringo zegt op

  De foto komt niet van van Kek Mama. Alle complimenten voor de vondst van deze prachtige foto
  zijn voor onze eigen fotoredacteur.

 7. Sjoerd zegt op

  Leuk uit de duim gezogen verhaal (net zoals ongetwijfeld veel andere verhalen op kekmama.nl… alles voor de aantallen bezoekers), want in Thailand heb ik op balkons alleen maar schuifdeuren gezien.

  En zelfs ALS er sprake zou zijn van een openslaande deur , dan kan die deur niet dichtslaan (en op slot) want zo’n deur is niet gelijk aan aan normale voordeur. Die WEL dicht kan slaan en dan van de buitenkant niet zonder sleutel geopend kan worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website