Het Thailandpaviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht lijkt een kopie van vorig jaar, maar er is één uitzondering: ThailandDirect.nl

Thailandgevoel

Deze Thailandspecialist valt op door de verzorgde website die het ‘Thailandgevoel’ goed weergeeft. Ik knoop daarom een gesprek aan met Rutger Olthoff, de sales & marketing manager van ThailandDirect.nl en vraag of zij soms een nieuwe reisorganisatie zijn? Nee, ze bestaan al ruim 10 jaar en zijn gevestigd in het Eastin hotel in Bangkok.

Starterspakket Bangkok

ThailandDirect.nl is een veelzijdige specialist en biedt zowel groepsreizen als reizen op maat aan. Zo kan je de handige starterspakket Bangkok boeken voor slechts € 79,- p.p. Je begint je vakantie in Thailand dan op een ontspannen manier, want je wordt bij aankomst op de luchthaven opgehaald en naar je hotel gebracht. En niet zomaar een hotel, het gaat hier om het luxueuze viersterren en centraal gelegen Eastin Hotel Makkasan in Bangkok. Daar verblijf je twee nachten en geniet je alvast van de beroemde Thaise gastvrijheid.

In de prijs is ook de befaamde fietstocht door Bangkok inbegrepen. Zonder twijfel één van de leukste excursies in deze exotische metropool en erg populair onder Nederlanders. Heb je ondertussen vragen? Dan loop je zo even het eigen kantoor van ThailandDirect binnen in hetzelfde hotel. Gemak dient de mens.

Talloze mogelijkheden

Na dit starterspakket zijn er talloze mogelijkheden voor je vakantie in Thailand, zoals bezienswaardigheden, natuur of strand. Combineren kan natuurlijk ook. Naar het authentieke noorden of de bounty eilanden in het zuiden? ThailandDirect heeft alle pareltjes al voor je ontdekt je hoeft alleen nog maar te boeken.

Rutger Olthoff verteld: “Wij van ThailandDirect willen vakantiegangers kennis laten maken met al het bijzondere van Thailand. Denk daarbij aan de schitterende tempels, mysterieuze bergstammen, de indrukwekkende natuur en de paradijselijke stranden, want daarvoor ga je naar Thailand. Onze reizen zijn zo samengesteld dat je vakantie in het ‘Land van de Glimlach’ een unieke ervaring wordt.”

“Bij Thailanddirect is jouw vakantie in handen van professionals. Juist daarom is ThailandDirect.nl dan ook aangesloten bij de ATTA (Association of Thai Travel Agents) en TAT (Tourist Authority of Thailand). Deze organisaties houden toezicht op het functioneren van reisorganisaties in Thailand. Ze zijn vergelijkbaar met de Nederlandse ANVR, een garantie voor kwaliteit”, zo besluit hij.

Onvergetelijke vakantie

Rutger toont mij tot slot een aantal kleurrijke brochures en de website van ThailandDirect. Ik moet bekennen, het ziet er gelikt uit. Het aanbod van reizen is divers en met zorg samengesteld. De reizen zijn inclusief Nederlandstalige reisleiding en bieden oog voor details. Daarmee maken zij net het verschil met andere touroperators. Uitstekend geschikt voor iedereen die een onvergetelijke vakantie in Thailand wil beleven.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk zelf even op de website van ThailandDirect.nl of bezoek ze op de Vakantiebeurs in Utrecht. Je vindt het Thailandpaviljoen in hal 4, stand B030.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website