Snow Town in Bangkok

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Activiteiten, Thailand tips
Tags: , ,
21 september 2016

Als u na het bekijken van allerlei hoogtepunten in Bangkok en na het shoppen toe bent aan verkoeling is het aan aardig idee om Snow Town te bezoeken.

Het is te vinden schuin tegenover Ekkamai Busstation op de 5e etage van de Gateway Ekkamai shopping mall. De eigenaars van dit pand gebruikten de etage om de vloer van een dikke laag sneeuw te voorzien. Aan de zijkant werden op decor achtige manier huisjes gebouwd met daarin mogelijkheden iets te kopen of te eten.

Er is een kleine helling aangebracht waar de kinderen met een sleetje kunnen afglijden. Op verschillende plekken staan kerstbomen en “sneeuwpoppen” opgesteld, die nog meer sfeer oproepen. De entree bedraagt 250 Baht en krijgt daarbij laarzen, die binnen gedragen moeten worden. Het is zelfs mogelijk om “skilessen” te nemen voor het bedrag van 1200 Baht!

Mogelijk leert men op skis te staan zonder om te vallen of samen met de kinderen van het heuveltje af te glijden, niemand maakte van dit “grootse” aanbod gebruik.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Snow Town in Bangkok”

  1. Hendrik S. zegt op

    De harbol mall, naast Foodland Pattaya, zal op 1 september dit jaar ook een sneeuw gedeelte openen, echter is deze nog niet open.

    Ben benieuwd of die er nog komt, zoniet ga ik eens een keer naar bkk

    Mvg Hendrik S.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website