Nieuwe fietsroute tussen Satun en Maleisië

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Activiteiten, Fietsen
Tags: , ,
18 juni 2019

Het provinciebestuur van Satun in Zuid Thailand en de Maleisische berceau voor toerisme hebben een fietsroute tussen de Zuid Thaise provincie Satun en de Noord Maleisische staat Perlis aangelegd.

De 20-kilometer lange route begint bij het provinciehuis in Satun en leidt door het Nok-Nam gebied, voorbij de heetwater bronnen Thung Nui, de Panan waterval door het National Park Thalay Ban en eindigt bij de grensmarkt Wan Prachan in Perlis.

Inlichtingen in Bangkok bij het Maleisische toeristenbureau, tel.: 02-636-3380-3

Zijn er lezers van het blog, die deze route al eens gefietst hebben?

Bron: der Farang

3 reacties op “Nieuwe fietsroute tussen Satun en Maleisië”

 1. Nick zegt op

  Hahahaha… “fietsroute van 20km” Dat is een wandelroute.

  • l.lagemaat zegt op

   Alle begin is moeilijk!

 2. Eric zegt op

  Wij hebben deze route nog niet met de fiets gedaan. Maar we gaan steeds om de 2maanden naar Wan Prachan voor onze Visa run en rijden dan over dezelfde wegen. Al de wegen zijn nu nieuw aangelegd en je kan er rustig fietsen. Een beetje heuvelachtig op het einde aan het Nationaal Park “Thalay ban “ maar voor de rest van de route zijn het vlakke wegen. Ook de grens overgang is totaal vernieuwd aan de Thaise kant.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website