Creatieve oplossing voor jetski verhuur

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Activiteiten, Thailand tips
Tags: ,
13 augustus 2016

Langs de kust in Pattaya zie steeds minder jetski verhuur. Gebieden zijn afgeschermd, zodat strandbezoekers veilig het water in kunnen gaan.

Een enkele jetski ondernemer zag mogelijkheden in Oost Pattaya aan de overkant van de Sukhumvit bij het Charknork meer. Als men vanaf de Chayapruek 2 de verbindingsweg naar Soi 89 (Nong Krabok) neemt, ligt daar een stuk van het Charknork meer, wat geschikt voor deze watersport is.

Aan de kant wordt druk gewerkt om het aantrekkelijk te maken en op het water is al een parcours uitgezet met rode en witte tonnen om daar onderlinge wedstrijden te houden. Hoe het verdere verloop zal zijn, is nog niet duidelijk.

Er zal nog een betere parkeergelegenheid moeten komen en meer naamsbekendheid en niet onbelangrijk, welke mogelijkheden en prijzen geboden gaan worden.

Het is te hopen, dat deze activiteit een langer leven zal leiden. Elders zijn andere initiatieven alweer ter ziele, zoals het waterski gebied verderop aan de Sukhumvit en het bugee jumpen in Soi 15 nabij het Charknork meer.

4 reacties op “Creatieve oplossing voor jetski verhuur”

 1. lomlalai zegt op

  Mijn reden om geen gebruik te maken van de jetskis, is het vele negatieve nieuws over de oplichtingspraktijken van deze mensen en als je er dan iets over durft te zeggen je je leven niet meer zeker bent….Wellicht zijn er meer mensen die er zo over denken en dat dit daardoor een mede oorzaak is van het verdwijnen van deze maffia tak van de stranden van Pattaya.

 2. PEER zegt op

  Ja Lomlalai,
  Je wordt met het jetskieën getilt, maar niet uit het water!!
  Hopelijk dat dit wél bonafide lui zijn!!

 3. Slagerij van Kampen zegt op

  Herinner mij nog dat ik eens met een kano was uitgevaren op Koh Samet met mijnThaise vrouw Een slordige kilometer uit de kust maakte het kreng water en zonk. Mijn vrouw zwemt slecht. Wat een geluk! Daar kwamen de jetski mannen! Mijn vrouw hebben ze naar de kust gebracht. Daar moest ze betalen! Voor mij kwamen ze terug. Voor 200 baht brengen we jouw ook terug naar het strand en slepen we je kano ook. Gelukkig maar dat ik zwemvliezen bij me had. Ik maakte het Fuck You gebaar en flipperde zelf de kano slepend naar de kust

 4. peter zegt op

  Tja inderdaad in documentaire gezien, word je ineens aangeslagen voor schade aan jetski en als je niet betaald, komt er een shotgun in beeld ! Dan maar niet jetteren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website