Vanaf 7 december kan je nu ook kiezen voor een andere luchtvaartmaatschappij dan KLM, EVA of China airlines, die rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok vliegt. UIA biedt retour vliegtickets naar de Thaise hoofdstad aan voor € 625. Je mag 23 kilo bagage meenemen.

UIA staat voor Ukraine International Airlines, het is een Oekraïense luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Kiev. Ukraine International Airlines werd opgericht in 1992, Austrian Airlines heeft een belang van 49% in de luchtvaartmaatschappij. Onze KLM werkt nauw samen met UIA middels een zogenaamde codeshare-overeenkomt.

De Oekraïense luchtvaartmaatschappij heeft flinke groeiplannen, eerder dit jaar nam de vliegmaatschappij vijf Boeing 777-200s over van Air India.

Meer informatie: www.flyuia.com/eng/nl

Naschrift redactie:

Hoewel IAU op haar website meldt dat het gaat om een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam bleek bij het zoeken dat je over moet stappen in Kiev. Het kan natuurlijk dat de rechtstreekse vluchten pas boekbaar zijn vanaf 7 december, even afwachten dus.

 Wel is het zo dat UIA vanaf 7 december direct en non-stop van Kiev naar Bangkok en retour gaat vliegen met een Boeing 767-300 (286 passagiers). Er kan gereisd worden in drie klassen: Business, Premium Economy en Economy.

Heeft iemand ervaringen met deze relatief onbekende maatschappij? Laat een reactie achter.

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Nieuw: Vlieg met UIA voor € 625 rechtstreeks naar Bangkok”

 1. Hans K zegt op

  http://www.airlinequality.com/Forum/ukraine-2.htm

  Deze site geeft referenties over UIA, overigens ook geen rechtsstreekse vluchten gevonden met een vertrek na 07-12, en al helemaal niet voor de genoemde prijs, wat me overigens zeer zou verbazen in december.

  Ga zelf per de 15-11 met Turkish airlines voor 544,00 met 9 maands retourticket, die overigens gisteravond op 644,00 stond.

 2. GerrieQ8 zegt op

  Eind vorige eeuw, vloog ik regelmatig van Kiev naar Amsterdam. Ook rechtstreeks, maar moesten regelmatig een tussenlanding maken in Lvov om 1 persoon op te halen. Was meestal een hooggeplaatste militair aan zijn pet te zien. Het is maar wat je rechtstreeks noemt.

 3. justHarry zegt op

  Rechtstreeks (direct flight) betekent in het vliegjargon een stop maar dan vlieg je door met hetzelfde vliegtuig. Alleen non-stop is …. non-stop. Verwarrend maar het is niet anders 🙁 .

  • top martin zegt op

   Als je bij de Emirates (Promotion prijs) nu maar € 530,- betaald en bij anderen € 644,- of zelfs nog meer, heb je een winst van ca € 115,- voor 3 uur overstappen. Dat is een uurloon van ca: € 36,-. Buitendien vind ik het prima als ik na ca. 6 uur even kan -rondlopen-, inplaats van 11 uur non-stop in die pijp zitten. Vooral als je dan ook nog een waardeloze mede reiziger naast je hebt zitten. Die ben je in Dubai gelukkig kwijt. top martin

   • Hans K zegt op

    Martin.

    Toen ik deze vlucht boekte bij Turkish Airlines was Emirates 10,00 euro goedkoper dan T.A.

    Echter had Emirates alle vluchten met korte overstap vol. Turkish Airlines ( 2uur stop) is dan een goed alternatief, omdat zij evenals Emirates zonder opslag de mogelijkheid hebben van een jaar retourticket.

    Ook is het klimaat in Ankara tijdens de overstap ietwat aangenamer dan in Dubai.

 4. top martin zegt op

  Je kunt veel goedkoper vliegen met Emirates Airways, nu als beste Airliner gekozen op Nr. 1, vanaf Amsterdam via Dubai naar Bangkok voor de promotion prijs van € 530,- retour. Tijdelijke aanbieding als promotion ter opening van de tweede daglijn met een A380-800 vanaf tussen A-dam en Bangkok. De normale Dubai stop duurd maar 3 uur met the late night vlucht. top martin.

 5. LEO de Vries zegt op

  De UIA is een goede maatschappij. ik heb toen ik nog ik kiev werkte 10 x per jaar met ze gevlogen. Service 10x beter dan KLM. Ze zijn ook volwaardig lid van skyteam. Eten en drinken perfect (veel) Als ze gaan vliegen via kiev is het zeker de moeite waard om een stopover te maken voor een dag of 2.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website