Luchthaven Schiphol Amsterdam

Passagiers hebben Schiphol uitgeroepen tot ‘beste luchthaven van West Europa’ tijdens de Passenger Terminal Expo in Brussel.

Belangrijke prijs van reizigers
Eric van de Dobbelsteen, Manager Passenger Services, nam de prijs gisteravond in Brussel in ontvangst tijdens de door Skytrax georganiseerde uitreiking.
‘We zijn ontzettend blij en trots met de prijs. Het is voor ons een belangrijke prijs omdat het de reizigers zijn die Schiphol als beste luchthaven van West Europa waarderen. Deze prijs betekent niet alleen erkenning maar ook een extra stimulans om onze ambitie om Europe’s preferred airport te zijn en te blijven waar te maken’, aldus Eric van de Dobbelsteen.

Skytrax
Skytrax is een adviesbureau gevestigd in Engeland en doet onderzoek naar verschillende aspecten in de publieke luchtvaart, zoals de kwaliteit van o.a. luchtvaartmaatschappijen en luchthavens.

.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Schiphol ‘beste luchthaven in West Europa’”

  1. Franky zegt op

    HE?
    De ‘beste’ luchthaven in West Europa? Ik dacht altijd dat dat Dusseldorf was!
    Als ik uit Thailand kom, word ik in Dusseldorf normaal behandeld en niet als een crimineel zoals op Schiphol!

    En idd. zijn de prijzen volkomen absurd. Het kan met gemak 45% goedkoper!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website