Qatar Airways gaat met ingang van december 2016 rechtstreeks van Doha naar Krabi en Chiang Mai vliegen. Er worden vier vluchten per week vanaf Doha naar Krabi uitgevoerd (start: 6 december) en drie vluchten per week van Doha naar Chiang Mai (exacte datum wordt later bekend gemaakt).

De luchtvaartmaatschappij, die nu vliegt naar Bangkok en Phuket, ziet de nieuwe bestemmingen als een belangrijke uitbreiding van haar netwerk.

Zowel Krabi en Chiang Mai zijn snel groeiende bestemmingen dankzij de toegenomen verbindingen door low-cost maatschappijen vanuit Thailand, de ASEAN-landen en de Aziatische regio.

Bron: www.tatnews.org/tat-welcomes-upcoming-qatar-airways-flights-to-chiang-mai-and-krabi/

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Qatar Airways gaat rechtstreeks naar Chiang Mai en Krabi vliegen”

 1. Henk zegt op

  Als dit betekend dat je voor goedkope tarieven vanuit Chiang Mai, met een tussenstop in Qatar, naar Amsterdam kunt vliegen, dan is dit mogelijk een zeer goed alternatief wanneer China airlines niet meer direct van Amsterdam naar Bangkok en vv vliegt.
  Ben wel benieuwd naar de tarieven die ze gaan hanteren.

  • Erwin Fleur zegt op

   Beste Henk,

   China air blijft gewoon normaal vliegen op de oude route.
   Ze wisselen alleen van merk vliegtuig.

   Wat betreft Qatar, vind de indeling van de dreamliner erg krap
   en erg slecht.Service is top maar eten kan beter.

   Met groet,

   Erwin

 2. TH.NL zegt op

  En nu maar hopen dat Qatar Airways met gunstige prijzen komt en niet te lange overstaptijden.

  • Jack G. zegt op

   Het zou handig zijn dat Qatar 2 of 3 vluchten per dag gaat doen tussen Amsterdam-Doha vv. Dan wordt het aansluiten een stuk gemakkelijker. Ik weet dat er mensen zijn die teugen golfvliegers zijn maar als ik van de week de verhalen over Jet Airways voorbij zag komen dan beginnen je wenkbrauwen wel flink te fronzen dat golfdochter Jet uit India met flink geklap wordt binnengehaald op Schiphol.

 3. T zegt op

  Weet niet of ik het zelfs jammer moet vinden, want dit zal indirect gaan inhouden nog meer massa toerisme in deze 2 plaatsen vrees ik. En het is er eigenlijk al veel te toeristisch en dat doet toch altijd flinke afbreuk aan de schoonheid van dergelijke oorden vind ik.

 4. nonkelwin zegt op

  Qatar Airways vloog afgelopen jaar reeds op Phuket.
  De tarieven waren echter geenszins economisch te noemen, waardoor verbindingen via BKK veel economischer uitvielen, dan rechtstreeks . Uitnodigend voor mensen met weinig tijd, maar te duur voor mensen die tijd genoeg hebben.
  Als ze dezelfde prijszetting aanhouden naar Krabi, vrees ik dat het geen tarief wordt voor de modale vakantieganger.
  Daarbij komt ook nog de wachttijd in Doha, die meestal nadelig uitvalt, zij het niet op de heenweg, dan op de terugweg.

  Maar we wachten graag op de tarieven en vluchten, want als je al jaren toch alleen maar het zuiden (of het noorden) wilt aandoen, dan is de mogelijkheid om BKK te vermijden meer dan welkom.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website