De vertrek- en aankomstplaats voor de bussen van Hua Hin naar de luchthaven Suvarnabhumi was al naar buiten het stadscentrum verplaatst. Daarna werd het tijd om de minibussen aan te pakken. Die stonden verspreid bij de Chat Chai markt in hartje stad. Dat gaf de nodige verkeerschaos, terwijl de passagiers niet altijd wisten waar ze hun minibus moesten zoeken.

Die staan nu allemaal keurig in het gelid op bij een nieuwe terminal op soi 51. Het is een gigantisch terrein, waar ook voldoende parkeerterrein voorhanden is. Het is even vragen waar het juiste kaartje wordt verkocht, maar in principe vertrekken hier de minibussen naar alle bestemmingen in en rond Bangkok. Ook kunt u vanaf deze plek naar Kanchanaburi.

Lang wachten? De laatste hand wordt gelegd aan een Thais restaurant. En het is een kwestie van tijd voordat passagiers hier een songtaew of tuktuk kunnen nemen naar hun huis of hotel.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Hua Hin heeft nieuwe terminal voor alle minibussen”

 1. Gringo zegt op

  Mooi geregeld daar in Hua Hin, iets waar Pattaya jaloers op kan zijn.

  In Pattaya komen en vertrekken bussen naar alle richtingen in Thailand, maar al naar
  gelang de bestemming moet je wel uitvinden welke van de 6 a 7 stations je moet gebruiken

  Het zou een zegen zijn als Pattaya ook een alles overkoepelend busstation zou hebben!

 2. RichardJ zegt op

  In Hua HIn hadden we vier plaatsen waarvandaan minibussen naar bkk vertrekken. Begrijp ik nu goed dat de bussen die vroeger vanaf de Chat Chai markt vertrokken nu vanaf soi 51 vertrekken? Of gaan alle minibussen nu vanaf soi 51?

 3. Hans Bos zegt op

  Alle minibussen vertrekken in principe nu van soi 51. Ik schrijf met opzet ‘in principe’, want TIT, dus je weet het maar nooit…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website