Wil je een keer lekker Thais eten in een leuke ambiance, dan is Nut’s restaurant op Koh Samui een echte aanrader. Nut is een vrolijke gastvrije vrouw die ook nog een paar woordjes Nederlands spreekt, maar vooral heerlijk kan koken.

Wie het restaurant bezoekt, vlakbij het meer van Chaweng, zal het al opvallen dat in het restaurant nog al wat foto’s en dergelijke uit Nederland hangen. Dat is is snel verklaarbaar want de echtgenoot van Nut is een Nederlander en zelf heeft zij Nederland ook al verschillende keren bezocht.

De Thaise gerechten die je kan bestellen worden met veel zorg en liefde bereid en zijn gunstig geprijsd. Wil je iets eten wat niet op de menukaart staan, dan kan Nut daar voor zorgen. Bespreek het met haar.

Je vindt het restaurant van Nut aan de Laem Din Road (ถนนแหลมดิน), dat is vanaf het Thai Boxing stadium richting Soi Reggea aan de linkerkant.

Meer informatie op haar Facebookpagina: www.facebook.com/pages/Nuts-Restaurant/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lekker Thais eten op Koh Samui bij Nut’s restaurant”

  1. Arno zegt op

    Inderdaad erg lekker, en uit betrouwbare bron weet ik dat ze ook autos en brommers verhuren, zonder dat je bang hoeft te zijn opgelicht te worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website