Een nieuw restaurant geopend in Pattaya Oost

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Restaurants, Uitgaan
Tags: , ,
24 juni 2020

In deze coronatijd met al zijn sluitingen, werkeloosheid en ontslagen is er soms een lichtpuntje te ontdekken. Er is sinds kort een mooi, een ruim en smaakvol restaurant in Pattaya Oost geopend, met de naam View Ang.

De gehele opzet is goed verzorgd, van de parkeerplaats, het buitenterras en het restaurant als geheel. Het ligt aan het Chaknork meer, wat te zijner tijd wel weer meer water zal bevatten dan nu.

De binnenruimte is dusdanig van opzet dat niet de indruk gewekt wordt dat hier een “social distance” gehandhaafd behoeft te worden en dat dit ten koste zou gaan van de gezelligheid. De bediening is vriendelijk en vlot. De tinten in grijs en warm bruin houtwerk stralen een welkom gevoel uit.

Voor de liefhebbers is er de keuze uit meerdere biersoorten, maar uiteraard ook een ruim opgestelde menukaart is voorhanden. Men kan eventueel de handen met gel reinigen, maar er wordt niet op toegezien.

Via de Chayapruek 2 rijdt men tot de T-kruising bij de school, linksaf en bij Soi 19 linksaf. Men rijdt deze Soi 19 in tot rechts bij het meer het restaurant View Ang verschijnt, Telefoon 08 03785777.

4 reacties op “Een nieuw restaurant geopend in Pattaya Oost”

 1. joskeshake zegt op

  Hi, misschien gemakkelijker om plannetje bij te voegen , ik kom namelijk van Nongmaikean road zo aan chak nok lake.

  • Raymond zegt op

   49, 12 M.4 Soi Charknok19, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150, ik denk dat iedereen zijn eigen plannetje moet maken ,niet iedereen komt van de zelfde richting Chayapruek 2 klopt en dan CharkNok 19

   • joskeshake zegt op

    ok, ik heb het al gevonden , is aan de andere kant van de Chaknok kant waar ik woon, te ver om iets te gaan eten, spijtig, groetjes

 2. hans zegt op

  Dit maakt het wat makkelijker om te vinden.

  View Ang House Café
  49, 12 M.4 Soi Charknok19, Pattaya City, Bang Lamung District, Chon Buri 20150
  080 378 5777
  https://maps.app.goo.gl/eytZsQAxV7FYfX6Q6


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website