Een bijzondere attractie voor toeristen in Pattaya is een bezoek aan een wervelende show, uitgevoerd door travestieten en ladyboys. Er zijn twee grote theaters, Alcazar en Tiffany’s (zie hun website), die dagelijks drie voorstellingen geven en die massaal door toeristen worden bezocht.

Als je op goede moment in de buurt bent aan de noordkant van Second Road, zie je tientallen bussen, minbusjes en taxi’s de bezoekers afleveren en weer afhalen om ze terug te brengen naar hotel of ander verblijf.

Het aantal toeristen in Thailand – vooral uit Aziatische landen – blijft maar stijgen en dus was er plaats voor nog een theater. Aan Thepprasit Road in Jomtien is sinds 2013 een theater geopend: het Colosseum. Als u denkt, dat het iets te maken heeft met het Colosseum in Rome, dan klopt dat, want dit theater is een ware kopie van het beroemde gebouw in Italië.

Op hun website de gewone superlatieven, die bij een dergelijk theater en show horen. Hier zie je in het grootste theater van Azië een cabaretshow, waar travestiete artiesten met een verbluffende schoonheid in glamoureuze kostuums en in een stijlvolle setting een extravagante show opvoeren. De slogan, die men voert is “The Leader of Modern Cabaret Show”.

De lokatie is gekozen vanwege minder verkeer, bredere wegen en goede parkeermogelijkheden op Tepprasit Rd. Het theater biedt plaats aan tenminste 1000 mensen, waarvan er 350 als VIP zitplaatsen kunnen worden beschouwd. Het theater is speciaal ontworpen om vanaf alle zitplaatsen een goede kijk op de show te hebben.

Video Colosseum show Pattaya

Kijk op hun website voor meer informatie en bekijk alvast de video hieronder:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website