Thailand voordeelweek bij KRAS

Door Peter (redactie)
Geplaatst in Toerisme
Tags:
16 augustus 2010

KRAS.NL heeft deze week een speciale Thailand actieweek. Op alle Thailand reizen ontvang je alleen deze week een extra korting van € 50,- Wanneer je met z’n vieren gaat pak je toch even € 200,- voordeel.

Nu ben ik zelf niet zo van de rondreizen. Ik moet er niet aan denken dat ik in mijn vakantie de wekker moet zetten omdat het busje staat te wachten. Dat is voor mij al een opgave met een excursie.

Toch denk ik dat, wanneer je voor de eerste keer naar Thailand gaat, een rondreis nog niet zo’n gekke optie is. Je ziet veel en je wordt keurig naar alle bezienswaardigheden gebracht. Ik heb even tussen het aanbod gekeken en er staan best mooie rondreizen tussen.

De aanbieding:
Van 16 tot en met 22 augustus is het voordeelweek Thailand op KRAS.NL! Feest voor u, want gedurende deze spectaculaire KRAS.NL voordeelweek Thailand krijgt u op ÁLLE reizen naar Thailand € 50 per persoon korting, of u nu een cruise, rondreis, rondreis met verlenging of overwintervakantie boekt.

Klik op de foto hieronder om naar het aanbod te gaan.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Thailand voordeelweek bij KRAS”

 1. bkkdaar zegt op

  ook 333Travel-Harmelen-net als BMair goed bekend vanwege hun Thailand-specialisatie, heeft deze week een 50€-”knaller”-op EVA-vliegtickets-al is het nogal schijn, want het verhaal is dat de tickets allemaal 50€ duurder worden)-behalve deze week bij hun.
  Heeft iemand ook gecontrolerd of Kras de prijzen niet eerst met 50€ (of 49, of 40) heeft verhoogd om zo met ‘flinke korting” te kunnen adverteren?
  Overigens: het superlaagseizoen is er al bijna weer-voor vliegtickets vanaf DE=DUitsland is sept. altijd een prijs-dal-maand: retours BKK voor rond de 500€ makkelijk te vinden-zelfs met de goede, nobele THAI zelf voor rond de555. In NL gaan typisch de prijzen veel minder omlaag in deze periode.

  • Sam Loi zegt op

   Bij de KLM doet een ticket 680 euries!

 2. Hans Bos zegt op

  Kras koopt doorgaans de overcapaciteit in de markt en kan daardoor met lage prijzen werken.
  Saillant detail is overigens dat 333travel is opgezet door iemand die eerst bij BMair heeft gewerkt. Ik heb in november geboekt naar DUS met Air Berlin voor 606 euro inclusief. Daarna is de prijs echter met 90 euro gestegen.

 3. wim zegt op

  €567,22 Totaalbedrag inclusief ALLE belastingen & toeslagen
  Selecteer.. Toon vluchtschema Vertrek
  do 31 mrt 15:35
  Brussel
  BRU >>

  >>
  11:30
  Bangkok
  BKK 14u 55min
  Totale vliegtijd:
  Qatar Airways 942
  1 tussenstop Deze vlucht komt de volgende dag aan. .

  .Retour
  vr 29 apr 02:35
  Bangkok
  BKK >>

  >>
  12:45
  Brussel
  BRU 15u 10min
  Totale vliegtijd:
  Qatar Airways 617
  1 tussenstop .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website