5 reacties op “Thailand probeert toeristen gerust te stellen (video)”

 1. @ Die blonde dame (0.55) is zeer zeker een Nederlandse gezien haar accent.

 2. iwan zegt op

  Waarom spreekt men niet van domestic airport Don Muang in plaats van Bangkok’s 2e luchthaven is gesloten?
  Scheelt een heleboel verwarring bij toeristen.

 3. Robert-Nana zegt op

  Wat een flauwe kul allemaal, bij de immigration offices maken ze de touristen nog steeds het leven zuur en jagen ze de touristen , ook die met geld, masaal het land uit met hun kortzichtige visum belijd. Laat de touristen sector maar eens lekker op zn bek gaan, worden ze eens een keer wakker.

  • nok zegt op

   Precies Robert! En bij het thaise consulaat Amsterdam wordt je ook weggesnauwd terwijl je alle papieren netjes voorelkaar hebt. Een visum daar halen duurt zelfs een week voordat meneer het stempeltje er in heeft gezet! En dan mag jij weer terug naar Adam om het op te halen.

   Ook de hotelprijzen van de betere hotels vind ik te gortig, het is nog altijd een 3e wereldland en wanneer ik 100 euro per nacht betaal vind ik het niet fijn om personeel te zien wat haar/zijn werk slecht doet. Die mensen worden waarsch. ook onderbetaald en ook dat stoort me als ik wel de volle mep betaal.

   Ik snap werkelijk niet waarom de visumvoorwaarden niet wat worden afgezwakt. Ik werd als ongewenst vreemdeling behandeld door de thaise ambassade terwijl ik bakken geld kom brengen.

   • Gringo zegt op

    Lekker he, even dat afreageren! Thaise immigration deugt niet, Thaise consulaat deugt niet, hotelprijzen deugen niet, op een andere posting deugt de Nederlandse ambassade niet, de Thais deugen niet, enz. Is er plaats voor enige zelfkritiek, misschien?

    Ik kom al heel lang in Thailand en woon er nu zelfs, en nog nooit, ik zeg nooit, problemen gehad met het Thaise consulaat, met de Thaise Immigration, met de Thais zelf, met de Nederlandse Ambassade. Hoe zou dat toch komen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website