Op woensdag 12 januari 2011 begint de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. In de ‘Verre Bestemmingen’ hal 1, tref je een geheel vernieuwd Thailand Paviljoen.

Het design van het paviljoen is geïnspireerd door een typische Thaise boerderij uit de regio Isaan. Een groot rietendak en de diverse ‘marktkraampjes’ zorgen voor een authentieke beleving. Wie letterlijk de smaak van Thailand wil proeven, kan een kijkje nemen in de stand, waar dagelijks kookdemonstraties gehouden worden en heerlijke Thaise gerechten worden geserveerd.

Thaise danseressen overgevlogen

Dit jaar komen er speciaal voor de Vakantiebeurs danseressen uit Thailand om op woensdag 12 en donderdag 13 januari diverse dansoptredens bij het Thailand Paviljoen te verzorgen. Daarnaast kunnen ze twee keer per dag op het podium in hal 10 “Europa” gezien worden. Op 12 januari om 11.10 uur en 13.50 uur en op 13 januari om 11.50 uur en 13.50 uur.

De danseressen zullen vier verschillende Thaise dansen ten tonele brengen, zoals een dans met paraplu’s of een klassieke dans met de lange gouden nagels.

China Airlines

China Airlines is teven vertegenwoordigt op het Thailandpaviljoen. Al sinds 1983 biedt China Airlines dagelijkse non-stop vluchten van Amsterdam naar Bangkok. Binnenkort zal de oudere Boeing 747-400 worden voorzien van een geheel nieuw interieur. Dit benadrukt dat China Airlines de passagier voorziet van optimale service en comfort. China Airlines laat weten speciale vliegticket aanbiedingen te hebben op de Vakantiebeurs.

De Vakantiebeurs is van woensdag 12 tot en met zondag 16 januari geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur (en tot 21:00 uur op vrijdag). Het Thailand Paviljoen is gelegen in Hal 1 met standnummer C116.

Bron: Thais Verkeerbureau

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website