Volgens reisbureau World Ticket Center brengt de Nederlandse reiziger steeds vaker de kerstdagen in het buitenland door.

Rond de kerstperiode 2010 vertrekken de meeste passagiers naar het warme Bangkok. Reizigers ontvluchten de Nederlandse koude winter en zoeken de zon op in Thailand. New York, staat op een tweede plek als meest geliefde kerstbestemming, hierna volgen Sydney, Johannesburg en Dubai.

De top 5 kerstbestemmingen van 2010 is voor World Ticket Center, naast de al jaren populaire bestemmingen Bangkok en New York, een verrassende uitslag. Geen enkele Europese bestemming is in de top 5 te bekennen, 4 van de 5 bestemmingen bezitten een tropisch klimaat en Johannesburg is vergeleken met dezelfde boekingsperiode uit 2009 doorgestoomd van plaats 11 naar 4. “Wij denken dat dit te danken is aan de imagoverbetering van Johannesburg na het afgelopen WK voetbal.” aldus  Rémi Wouters.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website