Bangkok in 2015 goed bezocht door Nederlanders

Door Redactie
Geplaatst in Toerisme
Tags: ,
10 februari 2016

Het afgelopen jaar gingen Nederlanders het liefst naar Londen. Berlijn stond op de tweede plek en de top drie werd afgesloten door New York. De Thaise hoofdstad Bangkok is ook goed bezocht door Nederlanders en staat op plek zes. Dat blijkt uit de Hotel Price Index van Hotels.com. 

Vorig jaar bemachtigde Bangkok voor de eerste keer een plek in de lijst. De hoofdstad van Thailand staat op de zesde plaats. Bali eindigde op de vijfde plek. Daarmee steeg de Indonesische hoofdstad in vergelijking met 2014 één plaats.

Het afgelopen jaar werd er vaker een bezoek gebracht aan Duitsland en België. Naast het feit dat Berlijn op de tweede plek is geëindigd, steeg Brussel twee plekken en eindigde op plaats elf. Antwerpen eindigde één plek lager. Antwerpen zakte in vergelijking met 2014 wel twee plekken. Düsseldorf en Keulen staan ook in de top twintig, maar eerstgenoemde stad moest twee plekken inleveren. Keulen zakte in vergelijking met 2014 vier plaatsen naar plek twintig.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Bangkok in 2015 goed bezocht door Nederlanders”

  1. Fransamsterdam zegt op

    Het meest opmerkelijk is in mijn ogen dat Bali de hoofdstad van Indonesië is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website