Op woensdag 11 januari 2012 begint het nieuwe reisseizoen met de start van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Met het thema ‘Een koffer vol ervaringen’ is de Vakantiebeurs in 2012 weer het reisevenement van Nederland. Begin januari reist vakantieminnend Nederland richting Jaarbeurs Utrecht voor trends, nieuwe bestemmingen en ‘geheime’ tips over hun favoriete vrijetijdsbesteding. Neusje van de zalm zijn de tips van ‘locals’ over onontdekte plekjes. Van die leuke excursie aan de Turkse Rivièra tot aan het oog in oog staan met een keizerspinguïn op Antarctica. En alles wat er tussen zit natuurlijk.

Thailand

In de ‘Verre Bestemmingen’ hal 1, treffen bezoekers het Thailand Paviljoen. Bij de balie van het Thais Verkeersbureau kunnen bezoekers van de beurs terecht voor vragen en algemeen brochuremateriaal over Thailand. Tevens kan de bezoeker zich binnen het paviljoen wenden tot de diverse Thailand partners, die informatie verstrekken over vluchten, hotels, pakketreizen en speciale aanbiedingen naar Thailand.

Het design van het paviljoen is geïnspireerd door een typische Thaise boerderij uit de nog weinig ontdekte regio Isaan. Een groot rietendak en de diverse ‘marktkraampjes’ zorgen voor een authentieke belevingswereld. Wie letterlijk de smaak van Thailand wil proeven, kan een kijkje nemen in de stand, waar dagelijks kookdemonstraties gehouden worden en heerlijke Thaise gerechten worden geserveerd.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website