Mr Bean in Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Thailand algemeen
Tags: , ,
17 februari 2018

Als ik met mijn vrouw en zoon hier in Pattaya uit eten ga, is dat regelmatig in een Duits restaurant op Naklua Road. Die keuze om vaak naar dat restaurant te gaan is niet alleen voor het best goede eten, maar vooral omdat men daar vrijwel altijd een video van Mr. Bean op de televisie laat zien.

Ik zit er meestal met de rug naar toe, want ik heb de goede man al vaker onwijs in een Mini zien scheuren en een foto zien maken van een Engelse schildwacht. Het is niet echt mijn soort van humor, maar mijn vrouw en zoon genieten er van.

Mr. Bean in Thailand

De Engelse Mr. Bean heeft nu in Thailand concurrentie van een Thaise Mr. Bean. Een man uit Phuket, Mongol Preechajan, heeft zich ontpopt als een imitator van de Engelse komiek, gekleed in dat eeuwige tweedjasje met rode stropdas en als mascotte een beertje in zijn hand.

Optreden in gevangenissen

Ik kwam de Thaise Mr. Bean op het spoor via een artikel in het AD, waarin bericht wordt, dat Preechajan regelmatig optreedt in gevangenissen. Zie het bericht: https://www.ad.nl/bizar/gevangenen-liggen-dubbel-om-thaise-mr-bean~a6b1de59

Televisie optredens

Na optredens in “Thailand got talent” is de man razend populair geworden en treedt vaak op om zijn stuntelige grappen en gekke bekken trekken te laten zien. Op internet zijn meerdere video’s van hem te zien. Ik koos voor onderstaande video, een optreden in het programma Workpoint, waarin hij laat zien, dat hij ook nog wel een beetje kan zingen.

1 reactie op “Mr Bean in Thailand”

  1. Rob V. zegt op

    Ik las van de week (op Bangkok Coconuts?) dat de man dit al geruime tijd doet en uiteraard al sinds jonge leeftijd fan is van Mr Bean. Het lastige is volgens hem de expressie, Mr Bean praat niet, het komt op de overdreven gezichtsuitdrukkingen en lichaamshouding aan. Dat vraagt wel wat oefening om goed neer te zetten. Rowan Atkinson zij over zijn eigen typetje dat Mr Bean een kind is die gevangen zit in het lichaam van een volwassene.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website