Ze wordt dit jaar 50, maar ziet er nog steeds stralend uit. Haar rol als Aung San Suu Kyi in The Lady was haar op het (fraaie) lijf geschreven. U raadt het al:  het gaat over Michelle Yeoh, geboren in Maleisië als Yang Zi Chong in 1962. Ze speelde ook de hoofdrol in het Hua Hin Filmfestival, dat zich afgelopen dagen afspeelde in deze badplaats.

Om onduidelijke redenen kwam ik zondagavond terecht op de slotceremonie van het Film Festival in Hua Hin, dat werd gehouden in de fraaie tuin van het Intercontinental Hotel. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik geen enkele film heb gezien, vooral bij gebrek aan tijd. Wellicht daarom herkende ik geen van de Thaise beroemdheden die, luidkeels aangekondigd, de tuin van het hotel via een rode lopen betraden. De gastheren waren ongetwijfeld verguld met mijn aanwezigheid, omdat het er op leek dat zich ter plekke meer cameraploegen ophielden dan genodigden. Die overigens in ruime mate genoten van de kleine hapjes van het buffet.

Nu ben ik toch al geen ‘star gazer’ en als ik Michelle Yeoh (spreek uit: Jo) op straat in Hua Hin was tegen gekomen, was beslist geen lampje gaan branden. Toch is ‘The Lady’ een dame om rekening mee te houden, gezien haaar ervaring met vechtsporten in films met Jacky Chan en de James Bond-kraker ‘Tomorrow never Dies’ uit 1997. Enfin: ik zag haar, maar zij zag mij niet. En zo hoort het ook. Tijdens de prijsuitreiking heb ik me dan ook stilletjes uit de voeten gemaakt, op weg naar een particulier feestje van de niet onbemiddelde Simmy en Jenny uit Singapore, waar ik wél werd herkend.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website