De film de ‘The Hangover‘ uit 2009 was een enorm succes. Voor degene die de eerste film niet gezien hebben, ‘The Hangover’ won in 2010 een Golden Globe in de categorie ‘beste komische film’.

Het is één van mijn favoriete films. Ik was dan ook blij verrast toe bekend werd gemaakt dat het vervolg op deze film voor een groot deel in Thailand – Bangkok zou worden opgenomen

Het verhaal van The Hangover Part II lijkt het verhaal van de eerste film te volgen. Na het volledig uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in Las Vegas, trekt het viertal nu naar Thailand voor een bruiloft. Maar ook daar loopt het uiteraard niet zoals gepland met een aaneenschakeling van hilarische incidenten.

Entertainment Tonight bezocht onlangs de set van Warner Bros in Thailand, tijdens de productie van The Hangover Part II. In de video hieronder zie je hoe dat verliep.

De cast bestaat uit Zach Galifianakis, Ed Helms en Bradley Cooper en de regie is weer voor Todd Phillips. Vanaf 26 mei 2011 is de ‘The Hangover’ te zien in de Nederlandse bioscoop.

1 reactie op “The Hangover deel 2: op de set in Thailand (video)”

  1. chris zegt op

    delen van de film zijn al opgenomen in soi 7 Sukhumvit en in Spoi Cowboy.
    Ik speel als extra ook mee in de film, naast Bill Clinton…..(hahaha)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website