Rondreis Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
9 juni 2015

Een reis naar Thailand is en blijft een feest. Deze bijzondere bestemming in Zuidoost-Azië, staat garant voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Zon, zee en strand en het rijke cultureel erfgoed bieden je een droomvakantie die je nooit zal vergeten.

In Bangkok maak je een ritje met een Tuk-Tuk van de ene tempel naar de andere, je bezoekt een markt en je ziet direct hoe druk en levendig de stad is. Natuurlijk bezoek je ook de prachtige stranden en eilanden in de Golf van Thailand. Dat zorgt voor een tropische ervaring compleet met wuivende palmbomen op een prachtig strand.

In deze video van een rondreis door Thailand zie je nogmaals wat Thailand allemaal te bieden heeft.

Video: Rondreis Thailand

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/lGD1pxdKiTo[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Rondreis Thailand (video)”

 1. Joop Bruinsma zegt op

  Vakantie vier ik alleen met mijn partner, we gaan naar een land, pakken bus en trein, hebben de Lonely planet gids bij de hand ,klaar. Kan in Thailand heel mooi wat het OV is puik in orde en betaalbaar. Alles is betaalbaar ! Gratis mooi weer en strand voor wie dat wil. 🙂 Iemand zei fietsen in Bangkok, deden we, huren wat fietsen in China town, Chinees mee op zijn Eigen fiets fiets die de weg wist, alweer low budget, de firma’s die dat organiseren zijn idioot duur zag ik.

 2. Willem Elferink zegt op

  zie ook http://www.youtube.com/watch?v=oATUw2G6xQI

 3. Peter@ zegt op

  Schitterend filmpje, zelden in zo’n kort tijdsbestek zoveel van Thailand gezien.

 4. ae zegt op

  hee hee,
  echt een mooi filmpje!! alles over Thailand en de mooiste plaatjes!! Superrrrr!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website