Thailand Paradise by Drone (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
4 juli 2015

Deze video moet je zeker bekijken als je even wilt wegdromen bij oogverblindend mooie beelden van exotische stranden. Met een kustlijn van  3.219 km, honderden eilanden en een heerlijk klimaat is Thailand een echt vakantieparadijs en dat blijkt wel uit deze video die met een drone is gemaakt.

De stranden van Thailand zijn wereldberoemd en een reden om voor een Thailand-vakantie te kiezen. Sommige behoren zelfs tot de mooiste in de wereld en slepen jaarlijks prijzen in de wacht. Zoals de eilanden Phuket en Koh Samui. Het is hier heerlijk vakantie vieren: zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken.

De wateren rond het bij Samui gelegen Koh Tao zijn bekend om de fraaie koraalriffen. Terwijl de stranden van Koh Phangan overdag gebruikt worden om te zonnen, maar in de nacht van de volle maan veranderen in een openluchtfeest voor jongeren. Een vakantie in Thailand is voor zowel jong als oud een uitstekende keuze.

Geniet van ongekend mooie beelden en de begeleidende muziek van Coldplay.

Video: Thailand Paradise

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/h168n4dVi8w[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thailand Paradise by Drone (video)”

  1. Ronald45 zegt op

    En zo is het w e r k e l ij k, overal te gaan en te staan, vissen, snorkelen, lekker eten, van Noord naar Zuid , en van Oost naar West overal paradijsjes, koraal duiken (niet meenemen ) en witte koraal stranden. Mijn persoonlijke paradijsje is Koh Lipe (niet verder vertellen ),Groet fijne geniet vakantie allemaal in paradijselijk Thailand. R./ Pakred.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website