Een terugblik op Thailand in 2015 (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
22 december 2015

In deze speciale editie van iTravel zie je een terugblik op 2015 met mooie beelden. Geniet van deze video en je begrijpt direct waarom zoveel toeristen voor Thailand kiezen.

De stranden van Thailand zijn wereldberoemd en een reden om voor een Thailand te kiezen. Sommige behoren zelfs tot de mooiste in de wereld en slepen jaarlijks prijzen in de wacht. Het is hier heerlijk vakantie vieren: zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken.

De wateren rond het bij Samui gelegen Koh Tao zijn bekend om de fraaie koraalriffen, terwijl de stranden van Koh Phangan overdag gebruikt worden om te zonnen, maar in de nacht van de volle maan veranderen in een openluchtfeest voor jongeren. Een vakantie in Thailand is voor zowel jong als oud een uitstekende keuze.

Thailand is iedere keer weer een verrassing. Vooral omdat Thailand één van de meest boeiende bestemmingen in Azië is. De eeuwenoude cultuur en tradities zijn op zich al bijzonder. Het land is naast een interessante en veilige bestemming, ook relatief goedkoop. Een vakantie hoeft daarom niet veel te kosten. Niet voor niets is Thailand ook een populaire bestemming onder budgetreizigers zoals backpackers. Een vakantiebestemming waar jong en oud zijn plezier kan vinden. Mooie stranden en prachtige accommodaties. Hotels voor ieder budget. Een vakantie in ‘het land van de glimlach’ staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Video: Een terugblik op Thailand in 2015

Bekijk hier de video met fraaie beelden van Thailand:

[youtube]https://youtu.be/_ag6cwe3WMs[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website