Lost in Phuket (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
21 december 2014

Vandaag een video van Phuket in het zuiden van Thailand. Het schiereiland is na Bangkok de belangrijkste toeristische bestemming van het land. Phuket is vooral een strandbestemming dankzij de mooie baaien, witte palmstranden, helder water en goede accommodaties. Je kunt er prima snorkelen en duiken. 

Patong Beach, op 15 kilometer van de stad Phuket, is het drukste strand van Phuket. Patong staat ook bekend om het bruisende nachtleven. Zo zijn er een uitgaansgebied met discotheken, bars en eetgelegenheden. Andere populaire stranden op Phuket zijn Mai Khao Beach, Nai Yang Beach. Kata Beach is geschikt voor ouders met kinderen. Het merendeel van de hotels en resorts bij Kata liggen op korte loopafstand van het strand

De beste tijd om Phuket te bezoeken, ligt tussen november en maart. De gemiddelde temperatuur varieert tussen de 22 en 34 graden.

Op deze video zie je onder andere: Patong, Soi Bangla en Boxing stadium, Koh Phi Phi, Maya Bay en Viking cave.

Video: Lost in Phuket

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/84591614[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lost in Phuket (video)”

 1. Koen zegt op

  Hallo. Ik kom in April, voor de 2 X naar Phuket. Kent of weet iemand goede rolstoel toegankelijke stranden. Ik heb de afgelopen vakantie 4 weken op Kamala beach vertoeft. Ik wil me nu wat meer gaan doen. Weet misschien iemand ook of er scootmobielen op Phuket te huur zijn.

 2. Patty zegt op

  Goedemorgen,
  Weet iemand hoe de situatie op het strand in Patong is op het moment, kunnen er weer strandbedden worden gehuurd? Ik wil nl in febr. naar Phuket toe. En heeft iemand een leuk idee voor een Hotel of Guesthouse?
  Alvast bedankt voor de reacties.

  • Bert zegt op

   Was zelf in november in Patong Beach. Toen geen strandstoelen, parasols e.d. Het schijnt, dat er sinds afgelopen weekend versoepeling van de regels is doorgevoerd. Geen stoelen, wel parasols, zo heb ik – niet officieel – gehoord.

 3. Rick zegt op

  @Patty Wil je wel op Patong beach liggen het lelijkste strand van Phuket liggen tip op slechts 5 minuten met de motorbike van Patong beach ligt tri trang beach eigendom van een hotel maar ook voor jou te bezoeken en 10x mooier als het vettige Patong beach strand. In Patong zelf zijn de hotels van de Lamai group redelijk fair in de pricing.

  • Patty zegt op

   Hoi Rick ik ga daar heen met een vriend die daar nog een keer terug wil gaan, omdat dit hoogstwaarschijnlijk zijn laatste Thailand vakantie is. Voor mij hoeft dit ook niet echt, ben er nog nooit geweest. Ik ben 21 jaar geleden op Koh Samui geweest en wat ik gehoord heb hoef ik daar ook nooit meer terug.
   Dus ik doe het eigenlijk voor hem, dus vandaar dat ik om tips vraag.

  • Lex K. zegt op

   Rick,
   Even een klein commentaartje op jouw reactie, een hotel, of een privé persoon kan nooit strand bezitten, al het strand is van de overheid en dus publiek bezit en niemand kan jou de toegang tot het strand ontzeggen, men is zelfs verplicht jou “overpad” naar het strand te bieden, desnoods via hun resort, je bent niet eens verplicht iets te eten of te drinken te kopen van het hotel dat het strand claimt.
   Als je gebruik maakt van faciliteiten zoals stoel en /of parasol zal je uiteraard wel moeten betalen. Weigert iemand jouw de toegang tot een strand; stap maar naar de politie, binnen 5 minuten is het geregeld.

   Met vriendelijke groet,
   Lex K.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website