FIFA – The seven wonders of Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
12 september 2012

Op Internet vind je meerdere video’s met de titel “The seven wonders of Thailand”, meestal uit de campagne “Amazing Thailand”

In aanloop van het wereldkampioenschap zaalvoetbal, dat in november in Thailand plaats zal vinden, heeft de FIFA meerdere video’s laten maken om de belangstelling te promoten voor dit evenement.

Eén daarvan heet dan ook “The seven wonders of Thailand”, zie: www.fifa.com/futsalworldcup/video/

Het is wel een aardige, maar toch een wat steriele film over de mooie dingen van Thailand. Beter was het geweest, als de FIFA noch een achtste wonder had toegevoegd. Al die bobo’s zullen toch ook wel belangstelling hebben voor het uitgaansleven van Patpong, Nana en Soi Cowboy?

1 reactie op “FIFA – The seven wonders of Thailand”

 1. HansNL zegt op

  De vraag of al die bobo’s belangstelling hebben voor het uitgaansleven van Patpong, Nana, Soi Cowboy, Pattaya en Khon Kaen (gnagna) is natuurlijk bijna beledigend te noemen.

  Deze oprechte heren en dames hebben natuurlijk voor deze kant van Thailand, of waar dan ook ter wereld, geen enkele belangstelling.

  Waar ze dan wel belangstelling voor hebben?
  Wat dacht U?

  Begint met een S, eindigt met een D, heeft negen letters waarvan drie de vijfde letter van het alfabet zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website