Buitenlandse en Thaise toeristen kunnen vanaf begin deze maand gebruik maken van gratis pendelbussen naar de Arts of the Kingdom Museum zal in Ko Koet, Nakhon Si Ayutthaya.

De shuttlebusdienst met 50 zitplaatsen rijdt twee keer per dag van dinsdag tot zondag. De bus vertrekt vanaf de Na Phra Lan Road, tegenover de Phiman Deves Gate bij het Grand Palace in Bangkok. De bus stopt een keer bij Sanam Luang.

De eerste bus vertrekt uit Bangkok om 10.30 uur en de retourbus vertrekt om 14.00 uur vanaf het museum. De tweede bus vertrekt om 12.00 uur uit Bangkok en vertrekt om 15.00 uur vanaf het museum.

Buitenlandse toeristen die het toegangsticket van 500 Baht kopen voor het Grand Palace in Bangkok, hebben ook recht op toegang tot het Arts of the Kingdom Museum. Je kan ook ook een ticket direct bij het museum kopen voor 150 Baht per persoon.

The Arts of the Kingdom museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00-15.30 uur. De laatste tickets kunnen om 15.00 uur worden gekocht.

Let op: het museum is gesloten op alle maandagen en tijdens de nieuwjaars- en Songkran vakanties. Het museum is in deze periode gesloten van 28 december 2019 tot 6 januari 2020.

Bron: TAT

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website