Phu Huai Isan Sunrise Viewpoint

Nong Khai, op de grens van Thailand en Laos, wordt vaak slechts gezien als een grensplaats. Maar daarmee doe je deze plaats te kort.

Nong Khai is een stad in het Noordoosten van Thailand (Isaan) met een aantal leuke bezienswaardigheden.  Bezoek bijvoorbeeld Phu Huai Isan Sunrise Viewpoint, je kan hier de ‘Ocean of Mist’ aanschouwen. Werkelijk een adembenemend mooi gezicht. Vanaf ongeveer 05:30 uur stijgt de mist op uit de rivier en ligt als een soort mythische deken over het gebied. Dit schouwspel is ieder jaar te zien in december en januari.

Maak ook een trip naar de prachtige Ta Yak Waterval in het district Sangkhom. Je ziet daar ook de traditionele boten van de lokale vissers in actie. De rustieke schoonheid van de rivier en de vissers die hun netten uitgooien een schouwspel op zich.

Nong Khai

Maar het mooiste moet nog komen. Vaar naar de Nong Khai Grand Canyon, een van de meest geheimzinnige, maar vooral prachtige bezienswaardigheden in Thailand. Je ziet hier eeuwenoude rotsformaties die je niet snel zult vergeten.

Nong Khai is een rustige, relaxte en charmante locatie, waar je het traditionele leven van de lokale bevolking kan meemaken. Het is nog ongerept en niet overvallen door hordes toeristen.

Nong Khai Ocean of Mist

Rating: 4.09/5. From 11 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website