Zet dit alvast in je agenda: De Bangkok Street Show van 7 tot 8 december in Lumpini Park

De feestdagen komen er aan en wat is leuker dat dit feestelijk in te luiden met de Bangkok Street Show? Gedurende twee dagen kan je genieten van nationale en internationale performers. De vele straatartiesten zullen je verbazen met acrobatiek, cabaret, muziek, goochelacts, shows en meer.

Lumphini Park is een 55 hectare groot park in Bangkok en prima bereikbaar met de MRT Metro. Maar let op, als je naar Lumpini Park gaat met de metro stap dan niet uit op het Lumpini Station maar bij Silom. Ga je met de Skytrain, neem dan halte Saladaeng.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van de Bangkok Street Show: www.facebook.com/bangkokstreetshow


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: De Bangkok Street Show van 7 tot 8 december in Lumpini Park”

 1. ReneThai zegt op

  Het Lumpini station is niet van de skytrain maar van de metro. Als je met de skytrain naar Lumpini gaat neem je halte Saladaeng , en als je met de metro gaat neem je halte Silom.

  En vanaf 15 december kan je iedere zondag , tot en met 9 februari , genieten van een openluchtconcert in het Lumpini Park.

  Meer info : http://bangkoksymphony.org/V5/home.html

  Rene

  • Khun Peter zegt op

   Rene, bedankt foutje. Moet idd MRT zijn ipv BTS. Wij passen het aan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website