Kata Noi Beach op Phuket staat op nummer 19 in de lijst van 25 mooiste stranden ter wereld volgens de reiswebsite TripAdvisor.

Grace Bay op het eiland Providenciales is volgens bezoekers het beste strand ter wereld. Het strand werd het afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd op TripAdvisor. Providenciales maakt onderdeel uit van de Turks- en Caicoseilanden, onderdeel van de Antillen. Bij de uitverkiezing is behalve op de waardering ook gelet op het aantal en de kwaliteit van de recensies. Vooral de helderheid en de verschillende kleurtonen van het water van Grace Bay worden geprezen.

De voorgaande twee jaar werd Baia do Sancho in Brazilië verkozen tot mooiste strand ter wereld. Dat staat nu op de tweede plek. Nummer drie van 2015 is het Playa Paraiso in Cuba. Het mooiste strand in Europa is volgens TripAdvisor-beoordelingen Playa de Ses Illetes op het Spaanse eiland Formentera, dat vlakbij Ibiza ligt.

Thailand

Kata Noi Beach op Phuket is het enige Thaise strand in de lijst. Het strand op deze locatie is schitterend. In de koralen voor de kust leven vele vissoorten. Om dit strand te bereiken dient u het smalle strandweggetjes te volgen over de heuvel vanuit Kata.

Bron: www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cTop-g1

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website