Wegenbouw rond Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags:
25 maart 2017

Sinds enige tijd vindt er een enorme uitbouw van wegen in de omgeving van Pattaya plaats. Er wordt een verbinding aangelegd tussen Banglamung en richting route 331.

Niets ontziend vreet zich, als een vreemd monster een weg door de natuur- en landbouwgebieden. Een weg, die bij inschatting zeker twee keer driebaans gaat worden. De mensen, die aan de rally rit van de NVTPattaya meededen, hebben tweemaal op verschillende plaatsen deze gigantische aanslag op de natuur kunnen zien. Nabij het Maprachan meer (waterwin gebied) zijn op verschillende plekken de activiteiten waar te nemen. Vermoedelijk zal de verkeersdrukte uit de oostkust via de Suhkumvit road door Pattaya afnemen.

Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat langs deze weg nieuw industriegebieden aangelegd worden. Verschillende bedrijven hebben in het verleden aangegeven te willen uitbreiden. De oostkust van land met zijn infrastructuur zou daar in aanmerking voor kunnen komen. Een ander niet onbelangrijk punt is dat de weersomstandigheden in dit gebied redelijk stabiel zijn in vergelijking met andere delen van Thailand.

De uitbreiding van U Tapao krijgt nu eveneens gemakkelijker aan-en afvoer mogelijkheden. Zeker nu de tweede terminal klaar is gekomen. Thai AirAsia heeft vanaf 30 maart nieuwe vluchten aangekondigd. Dagelijks zowel naar Phuket als naar Ubon Ratchathani. Beide binnen anderhalf uur vliegen te bereiken. Belangrijker is echter de cargovluchten in de luchtvaart.

De toekomst zal het wel leren wat de uiteindelijke bedoeling was van deze mammoet wegaanleg.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website