Een nieuwe supermarkt met westerse producten in Oost Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
28 april 2016

Voor de bewoners van Oost Pattaya, de zogenaamde “Darkside”, is er goed nieuws. De bekende projectontwikkelaar van de CC Groep bouwt aan de Soi Khao Noi een nieuwe supermarkt met de fraaie naam: “The Chilled Plaza Pattaya”.

Het voordeel van deze nieuwe supermarkt is dat er ook westerse producten verkocht gaan worden, zoals die ook te vinden zijn bij Friendship, Foodmarket, Foodland, enzovoorts. Met name de Farangs hoeven dan niet meer de drukke Sukhumvit Road over te steken om aan westerse producten te komen.

Er is in deze supermarkt ook plaats voor restaurants en boetieks. Vanaf de Sukhumvit Soi Khao Noi inrijden en even voorbij Soi 10 is rechts de bouwplaats te vinden van de toekomstige supermarkt.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Een nieuwe supermarkt met westerse producten in Oost Pattaya”

 1. Ad Koens zegt op

  Heb je wellicht (voor de minder bekenden ter plaatse) een Google Maps “linkje” ? Ad.

  • Poo zegt op

   Dag Ad..
   Met deze link zou je het moeten vinden ….https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zi2SmuViG8vo.kgcVtfZKkgWA&hl=en_US…. als je inzoomt dan zoek je waar ..” bp rent ” is …dit is op Soi Boonsampan en dan zoek je Kudsan Bakery & Coffeeshop ( inside 7- Eleven ) beetje meer rechts ..
   Eigenlijk bevind het nieuw winkelcentrum zich aan de overzijde van deze 7-Eleven .

   Of …je zoekt CC Condominuim 2 op de map…je volgt de weg tot aan de kruising met Soi Boonsampan en aan de kruising heb je het winkelcentrum ..

   Vriendelijke groeten..

 2. Roel zegt op

  Goed nieuws, hopelijk ook een goede bakkery erbij.

 3. nico zegt op

  Enne koffie met een bakkerij zou nog beter zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website