Je moet van zon houden, van water en tevens het geld er voor over hebben. Een bezoek aan  Black Mountain Waterpark in Hua Hin is in dat geval een absolute aanrader. De veiligheid staat hier bovendien hoog in het vaandel.

Wat te denken van een 17 meter hoge toren, vanwaar je via zeven verschillende glijbanen naar beneden kunt suizen? De glijbanen dragen veelzeggende namen als “The Bee’, ‘Screw’, of  ‘Speed’. Hier ligt ook een golfslagbad, een zogeheten ‘luie rivier’, een kunstmatig strand en nog een hoop meer zaken waar ouders en kinderen hun lol op kunnen.

Het Waterpark ligt naast de roemruchte Black Mountain golfbanen en een aanpalend bungalowpark. U vindt naast het Waterpark ook een gigantisch kunstmatig meer waar u kunt wakeboarden. Sterker nog: vanuit het hoger gelegen zwembad heeft u onbelemmerd uitzicht op de wakeboarders die aan een kabel over het meer suizen (of niet….).

Volg vanuit Hua Hin de (vele) borden naar Black Mountain Golf Club en hou daar links aan.

Voor beide waterfestijnen geldt uiteraard dat een sunblocker absoluut noodzakelijk is.

Het Water Park is dagelijks geopend van 10.00 uur -17.00 uur.

Video Hua Hin Water Park

Bekijk de video hieronder:

3 reacties op “Black mountain waterpark bij Hua Hin, een tropische verrassing (video)”

 1. Sjaak S zegt op

  Ik was er met mijn vrouw zo’n drie weken geleden. Voor 600 Baht per persoon vind ik het een leuk tijdverdrijf. Het gekke is dat je bij de kortste glijbaan het hardste glijdt. Dus beter de hogere nemen. Je kunt dan door te zitten afremmen en weer sneller als je ligt.
  Wel even checken of je een goede zwembroek hebt. Ik had jaren geleden in Nederland bij zo’n glijbaan mijn zwembroek open gescheurd…. ik moet er niet aan denken dat het wéér zou gebeuren.

  Als je lichaam niet aan de zon gewend is, dan denk ik dat de raad van sunblocker goed is. Zelf heb ik er geen last van. Ligstoelen zijn doorgaans allemaal beschermd tegen de zon…

  Je kunt er ook redelijk goed eten voor prijzen die weliswaar iets hoger liggen dan buiten, maar naar mijn mening nou ook niet al te hoog zijn. Trouwens: eigen eten en drinken moet je bij de ingang achterlaten en kun je na vertrek weer meenemen.

  Als je niet zo van glijden houdt: er is een golfslagbad dat ’s ochtends nog lekker rustig is, maar ’s middags aardig druk kan zijn. En een infinitypool waar je een flink aantal meters kunt zwemmen.

  Wij kwamen er ’s ochtends om half elf aan en vertrokken weer om drie uur ’s middags. Voor ons was dat voldoende. Na de middag werd het ook tamelijk druk en daar hadden wij weer geen zin in.

 2. Mike zegt op

  Inderdaad een heel leuk waterpark, erg schoon, en het is de entreeprijs echt wel waard.

 3. Chris van het dorpje zegt op

  Veel goedkoper dan Vana Nava en ook minder druk .
  Je heeft ook een gratis shuttle bus van Hua Hin na de waterpark .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website