Thailand is een veelzijdig land en heeft voor iedere toerist wel iets waar je naar op zoekt bent. Wil je rust en romantiek dan zou je Hua Hin eens moeten overwegen.

Hua Hin is niet voor niets de meest favoriete stad van de Thaise koning. De schone lucht, de langgerekte stranden en het heerlijke klimaat hebben dan ook een grote aantrekkingskracht op overwinteraars en toeristen die op zoek zijn naar een vleugje romantiek.

Dat allemaal op slechts 230 km ten zuidwesten van Bangkok’s Suvarnabhumi Airport. Met de taxi ben je ongeveer 2 uur en 40 minuten onderweg, maar dan kan je direct genieten van langgerekte stranden, leuke restaurantjes met dagverse vis, een gezellige nachtmarkt, ontspannen golf courses en een weelderige natuur in de directe omgeving.

Ook aan accommodaties is er voldoende keuze. Ga je voor luxe dan is Black Mountain een aanrader. Door de opmerkelijke locatie, gelegen op een heuvel met veel groen en de uitstekende faciliteiten in dit complex, zal je hier optimaal genieten van je vakantie in Thailand. Black Mountain is een paradijs voor golfliefhebbers. Samen met je geliefde je nestelen in een riante villa met prive zwembad en af en toe wat golfen, wat wil je nog meer…?

Voor nog meer romantiek bezoek je Venezia, klein Venetië in Thailand. Je kan je daar zeker een dag vermaken met winkelen, rondwandelen en dineren. Natuurlijk maak je ook even ritje met een koets of een gondeltocht door de grachten.

Een andere tip: ga eens romantisch dineren bij McFarland House in het Hyatt Regency, ongetwijfeld een van de beste en meest legendarische restaurants in Thailand.

Video romantiek en ontspanning in Hua Hin

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website