Gaan de restaurants in Hua Hin centrum verdwijnen?

Door Hans Bos
Geplaatst in Hua Hin, Steden
Tags: ,
12 januari 2017

Is de ontmanteling van de veelbesproken restaurants aan de haven in Hua Hin begonnen? Dit restaurant werd gisteren afgebroken, al bleven de naastgelegen etablissementen volop in bedrijf.

De militaire overheid is van mening dat de restaurants illegaal zijn gebouwd op het strand en boven de zee. De uitbaters daarentegen houden vol dat ze al ruim dertig jaar ter plekke hun brood verdienen.

Veerboot

De pier van Hua Hin, waar de veerboot naar Pattaya naar verluidt zou moeten aanleggen, is geheel afgesloten. Er wordt volop gebouwd, waarschijnlijk aan een terminal voor de veerdienst. Deze wordt al dagen geplaagd door hoge golven en wijzigende aankomst- en vertrektijden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Gaan de restaurants in Hua Hin centrum verdwijnen?”

 1. geert zegt op

  Ik ben bang dat er dan nog heel wat plat moet in Thailand aan illegale gebouwen heb het zelf 11 jaar geleden ook een huis laten bouwen heb gevraagd aan mijn vrouw bouwvergunning nodig ze keek mij aan alsof ik gek was , was niet nodig zo’n vergunning nooit vangehoord hier in de Isaan

  • Ger zegt op

   Genoemde bouwvallen zijn illegaal opgetrokken op , boven,het strand en zee. Dus een geval van encroachment van publiek domein waar de laatste jaren overal in Thailand tegen wordt opgetreden. Als je op je eigen grond bouwt pik je tenslotte geen land van een ander in, dat is het onderscheid.

 2. Jack G. zegt op

  De grote vraag is wat gaan ze doen als het allemaal ooit eens gesloopt wordt? Dan moet er iets gebeuren of laten ze het jaren met puinresten braak liggen? Daar knapt het ook allemaal niet van op.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website