Charity bedrace Pattaya op 27 januari!

Door Colin de Jong
Geplaatst in Pattaya, Steden
18 januari 2013
Charity bedrace Pattaya op 27 januari!

Inmiddels al de 5e international Charity bedrace zal 27 januari van start gaan, en wel vanaf het Central Festival aan de Pattaya beachroad.

Een record aan inschrijvingen vanuit vele landen. De teller stond deze week op 61 deelnemers uit Thailand, Europa en Australië, maar we verwachten nog een aantal deelnemers uit Rusland en India. Ook de internationale media is weer in groten getale present zoals ook de afgelopen 2 jaar.

Ik ben nog op zoek naar gratis bierdrinkers die zich bij mij kunnen melden per email voor een biercontest competitie van onze sponsor Pattaya Bier. Maar men kan zich ook melden bij mij op het internationale podium op 27 januari vanaf 15.30 uur voor het Central Festival.

Ik wilde niet de verantwoordelijkheid als mede organisator en presentator voor eventueel fatale gevolgen, en stelde voor om dit met alcoholvrij bier te doen. Dit vond men maar niets, onder het motto; dit is hetzelfde als een BH aan de waslijn, want het beste is er uit.

Alle grote Tv zenders hebben zich wederom gemeld, zoals Reuters, BBC, CNN, maar ook diverse Bangkok en Scandinavische en Russische Tv zenders, en wellicht ook evenals vorig jaar SBS uit Nederland. Zag de uitzending vorig jaar op het journaal in Nederland en op BVN. Alle baten van de sponsors gaan dit jaar naar de Father Ray foundation die 850 kinderen herbergt in diverse groepen. Straatkinderen, blinden, rolstoel gehandicapten, en een baby afdeling hebben veel geld nodig om de zaak draaien te houden, en dit wordt gezien de recessie steeds moeilijker.

Hollandse muziek

Onze landgenoten die van gezellige Hollandse muziek houden kunnen elke woensdag vanaf 20.00 uur aan hun trekken komen bij Restaurant TOMAS aan de Jomtien Beachroad. Onze speciale gelegenheids DJ Camel AD maakte er vorige week weer als vanouds een succesvolle avond van. De toegang is gratis en alle gezellige mensen zijn van harte welkom, om weer eens te genieten van de Hollandse Golden Oldies in Thailand.

Hoor nog steeds dat sommige landgenoten heimwee hebben naar Nederland, maar kan mij dit moeilijk voorstellen met 20 cm sneeuw en slapen onder een elektrische deken. Droom veel fijner met de airco aan, en lig toch liever gezellig met 30 graden op het strand.

Colin de Jong – Email: colindjpattaya@gmail.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Charity bedrace Pattaya op 27 januari!”

 1. l.lagemaat zegt op

  Beste Colin,
  Ik zag een mooie foto van je met Father Fred van het Mercy Center in de hal daar.
  Ook zij kunnen goed sponsorgeld gebruiken.Waarom 1 instelling,die al goed gesponserd wordt ondanks de recessie?
  We zullen hopen op beter weer dan vorig jaar.(onweer en regen) dat verbetert het
  record bierdrinken op de 100 meter! (Of was dat weer iets anders?!)

  groet,

  Lodewijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website