INSIDE Bangkok met Bruna Silva (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bangkok, Steden
Tags: , ,
8 juli 2015

INSIDE Bangkok is een reisgids waarbij Bruna Silva en de speciale gast Mark Wiens je meenemen naar de beste plaatsen in Bangkok om te eten, drinken, winkelen en te feesten!

Het vervoer in Bangkok is een avontuur op zich. Een ontspannen manier om de stad te verkennen is door gebruik te maken van de BTS Skytrain, maar natuurlijk moet je ook een keer met een tuktuk de straten van Bangkok verkennen. Natuurlijk bezoek je ook één van de vele drijvende markten in Bangkok. De meest bekende is de Damnoen Saduak Floating Market op 100 km van Bangkok. Een reis naar deze markt is een fascinerend inzicht in de rijke Thaise  cultuur. Geschiedenis snuiven doe je door een dagje Ayutthaya te boeken. Deze populaire toeristische bestemming, die gunstig is gelegen aan de Golf van Siam, wordt beschouwd als een van de meest succesvolle historische handelshoofdsteden van Azië.

Eten, winkelen en feesten

Een reis naar Bangkok is niet compleet zonder dat je een straatgerecht geprobeerd hebt. Je kan kiezen uit een verscheidenheid van aanbod zoals noedels, soepen, groene papaja salades en nog veel meer! Mark Wiens bezoekt Phetchaburi Soi 10 om de zoete en hartige snack genaamd Khanom Kro te proberen. Feesten kan prima bij de vele bars op Khaosan Road, de wereldberoemde backpackersstraat. Bangkok is tevens een waar winkelparadijs. De avond- en nachtmarkten zijn spotgoedkoop en afpingelen is verplicht. Vergaap je ook aan de ongekende luxe in de vele shoppingmalls.

Wij wensen je een geweldig verblijf in het bruisende Bangkok!

Video: INSIDE Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/DwXvBXj7J6k[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website