De redactie van Thailandblog krijgt nogal wat lezersvragen over waar Nederlanders aanstaande woensdag in Bangkok de wedstrijd Nederland – Argentinië kunnen kijken en dan het liefst met andere Nederlanders.

Je zou daarvoor naar The Green Parrot kunnen gaan. Dit Grand Cafe is tevens de ontmoetingsplaats voor de avonden van de Nederlandse Vereniging in Thailand. Er zijn daar natuurlijk Nederlandse snacks verkrijgbaar zoals bitterballen, frikadellen en de beroemde Hollandse Haring van Pim.

The Green Parrot, vindt je op Sukhumvit Soi 16 in Bangkok. Het dichtstbijzijnde BTS station is Asoke. Kom op tijd want vol = vol.

Meer informatie: www.grandcafegreenparrot.com/wk-netherlands-argentina

Hieronder nog wat beelden van de vorige match: Nederland – Chili:

[youtube]http://youtu.be/2AJtcUhX1gk[/youtube]

7 reacties op “WK voetbal kijken in Bangkok? Ga naar The Green Parrot”

 1. John E. zegt op

  Op de Khao San road, bij Khao San center kun je ook goed kijken. Nederlanders zat!

 2. Pim . zegt op

  Maar bij dat Khao San center hebben ze niet die lekkere haring .

 3. Gringo zegt op

  Bericht van de nederlandse Ambassade op Facebook:

  We zijn er bijna .. en het is natuurlijk prachtig om gezamenlijk de Halve Finale op groot scherm te kunnen zien in Bangkok.
  Het organiseren van zo’n (groot) evenement op het ambassadeterrein midden in de nacht zou nu te veel veiligheidsmaatregelen vergen en daarom zijn we gaan praten over een alternatief.
  Dat hebben we gevonden bij Sofitel Sukhumvit (tussen Nana en Asok BTS of Soi 13-15). U kunt daar terecht vanaf middernacht tot 6.30 in de ochtend voor 250 BHT met één drank coupon.
  En natuurlijk is er altijd de Green Parrot op Soi 16 waar, zoals gebruikelijk tijdens het WK, de wedstrijd te zien zal zijn.
  Tot ziens in de vroege uurtjes van donderdag 10 juli: OP NAAR DE FINALE!

 4. Nyn zegt op

  Vanaf hoelaat is het een beetje gezellig in de Green Parrot? Ik zit in een hostel op 1,5km afstand en het lijkt me enorm leuk om met meer NL-ers de wedstrijd te zien 🙂

 5. Jos zegt op

  En zijn er ook mogelijkheden in Chiang Rai?

 6. stanley zegt op

  Waar kan je kijken in Ayutthaya?

 7. Tyler zegt op

  Moderator: uw reactie voldoet niet aan onze huisregels.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website