Na ruim 6 maanden gesloten te zijn geweest, gaan de deuren van de populaire poolhal Megabreak weer open voor de liefhebbers van poolbiljart.

De heropening van Megabreak is gepland op zondag 20 september 2020 om 5 uur ’s middags, waarna om 6 uur een 9-bal toernooi zal beginnen.

De bedoeling is, dat Megabreak voorlopig als proef op zondag, dinsdag en donderdag open zal zijn, telkens om 5 uur ’s middags en op elke avond zal er een toernooi georganiseerd worden.

De aankondiging van de heropening op Facebook heeft al een storm van meer dan 100 enthousiaste reacties opgeleverd. De eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat de meeste reacties van spelers afkomstig zijn, die wel willen komen, maar door de reisrestricties nog niet naar Thailand kunnen reizen.

Het is voor de directie afwachten hoeveel poolspelers, die in Thailand verblijven of wonen, zich zullen melden en of dan de proefperiode kan worden gevolgd door een definitieve opening.

Iedereen is dus welkom in Megabreak op 20 september om mee te doen aan het toernooi, maar als u gewoon een spelletje pool buiten toernooiverband wilt spelen, is dan natuurlijk ook mogelijk!

3 reacties op “Poolhal Megabreak in Pattaya gaat weer open!”

 1. janderk zegt op

  Beste Gringo,
  Wat zal je blij zijn als liefhebber van dat spelletje.
  Dat je dit zolang heb gemist en nu eindelijk weer kan bezoeken en mogelijk kan deelnemen is uit je verhaal goed te lezen.

  Ik wens jullie (allen de liefhebbers van het spelletje) nog vele genoeglijke avonden. En dat de uitbater besluit aan de hand van de omzet om deze avonden te continueren.

  Ik zelf zal de avonden niet bezoeken. (ik ben geen liefhebber)

  Groet en veel plezier.

 2. Hans zegt op

  Eindelijk een positief bericht. Goed om te lezen.

  Hoop dat de test positief verloopt. Paar toernooien meegespeeld tijdens vakantie(s) en was altijd leuk. Zal voor mij echter ook wel een tijd duren voordat Thailand weer mogelijk zal zijn.

 3. Peter Belgium zegt op

  Groetjes uit België. Zeer blij dat Megabreak weer opent. Jammer genoeg niet voor mij want Thailand laat mij nog niet binnen. Ben opgelucht voor alle poolspelers daar in Pataya dat ze terug terecht kunnen in de beste poolhall van ’t stad. Veel plezier Gringo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website