Voor de poolbiljartliefhebber heeft Megabreak Pattaya een bijzonder evenement op het programma staan. Efren Reyes uit de Filipijnen, beschouwd als één van de beste poolspelers aller tijden, is 5 dagen te gast. Niet alleen om gestalte te geven aan een highroller toernooi, dat zijn naam draagt, maar enkele “money games” zal spelen tegen een aantal topspelers uit Europa.

Bovendien is hij een avond beschikbaar voor iedereen, die wel eens een potje pool met deze fantastische sportman wil spelen.

Efren Reyes

Efren, met de bijnamen “Bata” en “The Magacian” heeft in zijn loopbaan meer dan 60 toernooien gewonnen. Zijn eerste grote succes was de winst van het US Open Nine-ball Championship in 1994. Hij was daarmee de eerste niet-Amerikaanse speler die dit voor elkaar kreeg. In 1999 won Reyes het wereldkampioenschap 9-ball. In 2003 werd Reyes opgenomen in de Hall of Fame van het ‘Billiard Congress of America. Het jaar daarop won Reyes het Wereldkampioenschap 8-ball..In 2000 werd Reyes gekozen als één van de beste Filipijnse sporters van het millennium.

Angeles City

Efren Reyes is geboren in Angeles City en daar woont hij nog steeds. Met een groepje vrienden van Megabreak komen wij daar al vele jaren om het Songkran Festival in Pattaya te ontlopen en ontmoeten Efren daar regelmatig. Mijn vrienden, die een redelijk partijtje pool kunnen spelen, spelen dan vaak ook met Efren en andere Filipijnse spelers. Efren is een zeer vriendelijke man, zonder sterallures, en prettig gezelschap. In de Filipijnen wordt hij bijna als een godheid beschouwd, alle deuren gaan moeiteloos voor hem open en waar hij ook komt, iedere Filippijn wil hem op de foto.

Megabreak

Vijf dagen is Efren Reyes exclusief te gast in Megabreak Poolhal in Soi Diana. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

Vrijdag 16 december 2016: Efren speelt tegen minstens 25 “uitdagers” een spelletje pool. De uitdager kiest het spelsoort 8, 9 of10-bal.

Zaterdag 17 en zondag 18 december 2016. Efren is deelnemer aan het speciale toernooi, dat zijn naam draagt: “The Efren Reyes Highroller 9-ball Open”

Maandag 19 december 2016: Efren speelt een 8-ball Challenge Match tegen Pat “Silky” Holtz, een Schots opkomend talent, die al meerdere keren in Eurotour toernooien heeft gespeeld.

Ten slotte

Kom één van de aangegeven dagen naar Megabreak om een geweldenaar in het poolbiljart te zien spelen, beter nog daag Efren Reyes uit om een potje met u te spelen. Het levert u een mooie foto op en “eeuwige roem”.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Megabreak Poolhal.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Efren Reyes (The Magician) in Megabreak Pattaya”

  1. Rik zegt op

    Waar is meer informatie hierover te vinden?

  2. Gringo zegt op

    https://www.facebook.com/Megabreak/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
    Even scrollen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website