De afgelopen zondag verreden Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014 voor mannen in de klasse boven de 50 jaar, is gewonnen door de Nederlandse expat Jos Klumper uit Hua Hin.

In zijn woonplaats was Jos (zie foto homepage) de snelste op een parcours van 42 kilometer. De race startte bij de Hua Hin Shooting Range, Bor Fai.

In een zinderende race wist Jos, die in zijn jeugd een succesvol internationaal motorcrosser was, de concurrentie bestaande uit een deelnemersveld van Thai en buitenlanders voor te blijven. Dit in een zware race door zeer ruig terrein die in combinatie met de hoge temperatuur het uiterste van de goed getrainde mountainbikers eiste.

Jos die dagelijks ruim 40 km fiets in de heuvels bij Hua Hin, moest voluit gaan maar wist dankzij zijn uitstekende techniek, concentratie en uithoudingsvermogen de wedstrijd te winnen en mocht een fraaie beker mee naar huis nemen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Nederlander Jos Klumper wint Kings Cup Hua Hin Mountain Bike Classic 2014”

 1. Khun Peter zegt op

  Gefeliciteerd Jos, grote klasse!
  Wij gaan gauw weer fietsen, als je wel beloofd mij te sparen 😉

 2. Tommie Ludovici zegt op

  Topper hoor fiets zelf nu in chiang mai
  Dit doe ik hem niet na .
  Gefeliciteerd

 3. Ron Mosterd zegt op

  Jos gefeliciteerd, Geweldig man! Je blijft een Topper
  Gr. Ron en MargaXXX

 4. C.G.M. van Osch zegt op

  Hoi Jos.

  Gefeliciteerd ik wist niet dat je een professionele fietser was.
  Groetjes aan iedereen.
  P.S.
  Samorn is momenteel ook in Thailand.
  Ze verblijft in een ziekenhuis in Bangkok waar ze eet en slaapt bij haar zoon Keng die daar van uit een ziekenhuis in Pattaya naar Bangkok is overgebracht.
  Deze is 2 weken geleden neer gestoken door een zakkenroller in Pattaya waar hij met familie was voor verkoop van souvenirs aan toeristen.
  Hij is gestoken in zijn rechter long en het gaat nog steeds niet goed en wordt als alles goed gaat deze week naar een ander ziekenhuis gebracht voor een operatie.

  Christ.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website