Vrijen in de Thaise bioscoop kan niet meer

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
10 juli 2019

Als ik mijn jonge jaren (heel lang geleden) een aardig meisje ontmoette in een horecagelegenheid, wilde je soms na die eerste kennismaking wel eens alleen met haar zijn. Daar waren toen maar weinig mogelijkheden voor, bij elkaar thuis kon natuurlijk niet, het park of bos was te ver weg, dus wat nu?

Bioscoop

De oplossing was samen naar de bioscoop, lekker achterin de donkere zaal, de film was onbelangrijk, het ging om lekker kussen, aan elkaars lijf zitten en lekker vozen. Het was wat wij toen vrijen noemden, dus zonder het ultieme genot van met elkaar naar bed gaan. Waar zou dat in vredesnaam gemoeten hebben?

Thailand

Om voor deze reden een bioscoop te bezoeken is een wereldwijd fenomeen, dus ook in Thailand. Maar helaas, dat intieme moment in het donker met een geliefde schijnt in Thailand niet meer te kunnen. In een nieuwsbericht van Chiang Mai News werd onthuld, dat alle bioscopen in Thailand zijn uitgerust met CCTV-camera’s, waarmee – “voor orde en veiligheid” – alle bezoekers in de gaten kunnen worden gehouden.

Foto’s

Als bewijs daarvoor toont het in het Thais geschreven artikel, zie www.chiangmainews.co.th/page/archives/1048488,  een serie foto’s van een stelletje, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Tenslotte

Ik vind dat niet kunnen, het is misschien wel de laatste mogelijkheid om in de anonimiteit nader kennis met elkaar te maken. “Big Brother” maakt daar om onaanvaardbare redenen een einde aan. Jammer!

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Vrijen in de Thaise bioscoop kan niet meer”

  1. samee zegt op

    Dat is nou jammer. Je hebt in Thailand van die bioscoop waar je ipv een stoel een bed krijgt. Dekentje erbij. Eten en drinken zit bij de prijs in en je krijgt ook nog toegangskaartjes voor de normale bioscoop. Je betaalt omgerekend wel iets van 40 voor een kaartje, maar de ervaring was top.
    Engima @Siam Paragorn.

  2. Sjaak S zegt op

    Ben ik toch blij dat ik “uit die leeftijd” ben… ik heb een lieve vrouw, dus bioscoop hebben we daarvoor niet nodig.
    Maar ik weet wel dat ik een aantal jaren geleden een vriendin in Bangkok had en die graag eens met mij naar de bioscoop ging… toen heb ik ook wel eens grote delen van de film gemist, omdat we meer aandacht aan elkaar schonken… 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website