Op verschillende sociale media, waaronder Facebook, verschenen maandag foto’s van een vrouw die orale seks lijkt te geven aan een Aziatische man in een populaire disco in Pattaya’s Walking Street. De naam van de disco wordt op verzoek van de politie niet genoemd.

Een storm van verontwaardiging barstte los op die sociale media, want dergelijke foto’s zijn een schande voor Thailand, zo werd gemeld. De foto’s werden genomen door een vrouwelijke klant in de discotheek, die was onthutst dat niemand van de bezoekers rondom het stel geschokt leek te zijn, dat de ontuchtige handeling in het openbaar plaatsvond.

De politie van Pattaya werd ingelicht en onmiddellijk werd een onderzoek ter plaatse ingesteld. Wie de man en de vrouw zijn is niet bekend, want niet herkenbaar op de foto’s. De dame in kwestie zou een bargirl kunnen zijn, maar evengoed de vriendin of vrouw van die Aziatische man. De eigenaren van de locatie zullen zeker worden ondervraagd en de locatie zelf zou wel eens een fikse straf (tijdelijke sluiting?) tegemoet kunnen zien.

Bron: Pattaya One – http://goo.gl/r13yCo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

22 reacties op “Verontwaardiging over foto orale seks in disco Pattaya”

 1. Khun Peter zegt op

  Het bleek dat het gisteren uitgebreid in het landelijke nieuws was in Thailand. Verontwaardiging alom bij de Thai. Het ziet er naar uit dat de discotheek voor 1 a 2 maanden dicht moet.

  • hen zegt op

   Tien dagen gesloten en de naam van de bar wordt gewoon vermeld :
   http://www.thaivisa.com/forum/topic/836910

   • hen zegt op

    Hierbij de juiste link:
    http://www.thaivisa.com/forum/topic/836910-police-close-down-oral-sex-club-in-pattaya-for-ten-days/?utm_source=

 2. Happy Elvis zegt op

  Het is toch wel hypocriet om hierover verontwaardigt te zijn in Thailand, de meisjes van plezier is van alle tijden en in alle landen. Maar de wijze waarop deze sex industrie in Thailand is geëvolueerd is toch buiten elke proportie , op het perverse af eigenlijk.
  Ik weet ook niet waar dit gaat eindigen? De instroom sex toeristen wordt groter ( meer vraag), dus komt er ook meer aanbod. Als je zegt dat je naar Thailand op vakantie gaat of langer tijd gaat wonen wordt je bijna aanzien als een pedo of pervert.
  Ik ben hier nog steeds graag, maar vind toch dat iets aan dit imago moet gedaan worden.Ik zou niet binnen enkele jaren willen meemaken dat Thailand het Disney Land voor x-touristen is geworden.

  • TonyM zegt op

   Thailand is Disneyworld …….
   Alleen voor volwassenen
   Stap in een taxi op weg naar hotel wat krijg je al aangeboden?
   Last van jetlag en ze gooien je dood met geplastificeerde foto’s v dames die jou een aangenaam tijd zullen bezorgen
   Inderdaad durft niet te zeggen waar vakantie bestemming is want de opmerkingen vliegen mij alleen negatief om de oren want het wordt op straat geëtaleerd
   Gr
   Tony

 3. Soi zegt op

  Dat TH verontwaardigd is, dat zouden “ze” eens moeten nuanceren. TH kent een immense prostitutiesector: daar krijgen de exploitanten van de Amsterdamse Wallen rode oortjes bij. Maar op zichzelf weer volledig vergelijkbaar met eensgelijke fenomenen elders in de wereld, gemakshalve onder de noemer “entertainment” geschaard. Dat in zo’n dergelijke sector zo’n soort incident of uitwas, dan wel exces of buitensporig handelen te zien is, per smartphone gefilmd, en op sociale media geplaatst: een “bedrijfs”risico, en anders meer toezicht inzetten en gedragsregels handhaven. De handelingen van de hoofdrolspelers op de bewuste foto zijn niet voorbehouden aan TH of Pattaya. In de disco’s van oa Amsterdam gingen onder jongeren blowjobs als zoete broodjes in het rond ten gunste van een drankje.

  Als er geld te verdienen valt zijn de TH er als de kippen bij. Dan moet dat allemaal wel een beetje verborgen blijven, zeker als er een duistere kant aan zit. Armere gezinnen van het TH platteland laten zich nogal eens vaak representeren door een van de jongere dochters, de rijkeren onder de TH zijn er niet vies van tot exploitatie over te gaan. Maar de maatschappelijke structuren aan de kaak stellen die er aan de grondslag liggen? Ho maar!

  Als het dan zo’n doorn in het oog is, neem dan het voorbeeld van buurland Indonesië: in 2010 waren wij op doorreis op Java en hadden we in de stad Surabaya aangedaan. Daar was ook heel veel te zien. Echter, medio 2014 werd de complete rosse buurt door het gemeentebestuur gesloten. Veel protest, gedemonstreer en gejammer. De volledige economie van de stad zou ten onder gaan. Niets is minder waar: de stad bloeit op, dank zij een vrouwelijke (!) burgemeester met visie en hart voor de stad. (Zie zelf op Google)

  Nou, met respect voor alle goedwillende Thai die ook anders willen, maar zeg nou zelf: visie op een met een elastiekje bijeengehouden geldbundel, zullen ze hier bedoelen.

 4. Hans Bos zegt op

  http://www.thaivisa.com/forum/topic/836910-police-close-down-oral-sex-club-in-pattaya-for-ten-days/

 5. Gringo zegt op

  Zojuist in het nieuws: het ging om de 808 Disco, waar het incident plaatsvond. De eigenaren verklaarden, dat het plaatsvond net voor sluitingstijd en zodra de security op de hoogte was gebracht, is het stel uit de club gezet. Dat vond e politie goed, nu nog de twee “daders”. Helaas geen CCTV beelden, want de camera, die het had moeten registreren was defect.

  De club moet trouwens wel 10 dagen dicht, niet vanwege het incident, maar wegens het ontbreken van een registratie van het personeel.

 6. ton zegt op

  Ik ben het met Happy Elvis eens laten ze eerst zelf maar eens zorgen dat ze van dat imago afkomen. Er rijden in pattaya mannen van 80 jaar op een motorbike rond die al 4 jaar dood zijn, maar dat zelf nog niet weten . En achterop een Thaise dame van amper 13 . En het ergste is, er word helemaal niks aan gedaan niet door de politie, niet door de vreemdelingen politie Nul komma Nul. Dus niet gelijk schreeuwen als zulke foto’s op het sociale net terrecht komen.

  • Roy zegt op

   Ton,misschien weet je het niet.Maar er zijn vele farangs die op hun 60,65 nog aan een gezin beginnen.
   Wanneer deze hun kinderen van pakweg 13 jaar naar school brengen achterop de motorbike dan bekijk jij deze mannen als pedofiel.
   Dus zoals je zelf schrijft. Niet gelijk schreeuwen als men de achtergrond niet kent.
   En ik hoop echt wel dat er meer tegen kindermisbruik wordt gedaan.Maar niet door blinde vooroordelen.

  • ruud zegt op

   Mogelijk zal niet iedere man die met een kind van 13 achterop rond rijdt daar slechte plannen mee hebben.
   Mogelijk is het zijn (stief)dochter of kleindochter.

  • Frans Nico zegt op

   Beste Ton,

   Ik was niet van plan op dit item te reageren. Het staat nl. ver van mij af. Dat ik toch een reactie geef ligt aan de ongenuanceerde uitlatingen. Ik ben het met Roy en Ruud eens. Denk eerst na voor je schreeuwt. Ik zal met een aantal voorbeelden trachten je op andere gedachten te brengen.

   Een aantal jaren terug deed de oud-politicus Rob Oudkerk de suggestie om elke alleenreizende oudere man die naar Bangkok gaat op Schiphol extra te controleren. Niemand in Nederland reageerde daarop. Ik was echter geschoffeerd.

   Een jaar later stond ik met mijn huidige vrouw (ja, een Thaise vrouw van een generatie jonger dan ik) voor een oversteekplaats te wachten toen een groepje jonge mannelijke Nederlandse toeristen van tussen de 20 en 25 jaar in een tuk tuk voorbij reed en naar mij riep “sekstoerist”. Ik werd weer door NEDERLANDERS geschoffeerd, doch het deed mij niet meer zoveel.

   Nog een ander voorbeeld. Ik zit met mijn vrouw in een restaurant te eten. Schuin tegenover mij zat een Nederlands toeristenechtpaar van (beiden) middelbare leeftijd. De man zat met zijn rug naar ons toe. Het is niet teveel gezegd dat de man om de paar minuten omkeek naar mijn vrouw, waarbij ik zijn gedachten als het ware kon lezen.

   Het leeftijdsverschil tussen een man en een vrouw wordt in Thailand en menig ander Aziatisch land niet als abnormaal gezien, is mijn ervaring. Vaak zelfs in positieve zin. Het zijn Nederlanders die (kennelijk uit jaloerzie) minachtend daarover doen. Ik ben er trots op dat ik een vrouw heb die niet op geld uit is, die van mij houdt en met mij een gezins wil vormen.

   We hebben nu een dochter waar we apentrots op zijn. Als zij 13 jaar is, ben ik 77 jaar. Wat hebben wij misdaan? Het ergste komt nog, er wordt (volgens jou) helemaal niks aan gedaan. Niet door de politie, niet door de vreemdelingenpolitie. Nul komma nul. Wat hebben wij misdaan?

   Ik heb in mijn goede jaren vier kinderen gekregen bij drie moeders. De oudsten zijn 35 jaar de middelste is 19 jaar en de jongste 3 jaar. Mijn oudste dochter is een jaar na mijn vrouw bevallen. Mijn vrouw en dochter zijn meer vriendinnen dan dat mijn dochter een stiefmoeder heeft (die ze na het overlijden van haar moeder nu 15 jaar geleden zo graag had gehad). We zijn nu een fijne familie die elkaar respecteren. Respect dat ik bij velen niet tegenkom. Wel afgunst.

   Oh ja, ik ben nog niet vier jaar dood, ook niet als ik 80 ben (hoop ik). Dus Ton, niet gelijk schreeuwen. Toon liever respect.

 7. Rene zegt op

  En deze tent ligt vlakbij soi “Blowjob (6). Hypocriet gedoe zoals gewoonlijk van de Thai`s. “Prostitutie bestaat niet in Thailand”, en de mannen die naar Pattaya komen die komen alleen om te vissen. Er zijn geen blowjob bars en er wonen alleen maar interieurverzorgsters.

 8. ruud zegt op

  Nu is het natuurlijk nog de vraag, of het een vrouw was of een travestiet.
  Voor zover ik heb meegemaakt, zijn de Thaise vrouwen toch wat terughoudender dan de travestieten.
  Ik zie een Thaise bardame niet snel zo ver gaan.

 9. Hans Bos zegt op

  Hua Hin telde tot voor een paar jaar een BJ-bar, later de V-bar. Daar kon je voor 700 baht een mondeling examen doen. Ook in BKK heb je er minstens één, ik geloof op Sukhumvit Soi 7.
  De autoritabelen stellen nu dat zulk gedrag de goede naam van Pattaya te grabbel gooit. Hoe verzinnen ze het. Wat niet wegneemt dat het orale stel zich beter even had kunnen afzonderen…

  • Jack zegt op

   Hans in BKK heb je zeker 50 BJ Bars (wat ik weet),de meesten gaan al vroeg open voor de farangs die naar het werk gaan,om 16.30-17.00 is het weer overal volle bak als de farangs naar huis toe gaan.De Thais moeten niet zeuren om zo,n foto die s,nachts gemaakt is.

 10. Jack G. zegt op

  Ik hoef niet te zien hoe een ander Geroelvinkt wordt. Laat staan dat er foto’s van mijzelf op internet verschijnen. Er is toch wel verschil tussen op een plek waar iedereen mee kan ‘genieten’ of een gelegenheid met een deurtje of gordijntje ervoor.

 11. Fransamsterdam zegt op

  Van de bezoekers rondom het stel was niemand geschokt.
  De vrouw die de foto heeft gemaakt was weliswaar onthutst, maar niet zozeer vanwege de blowjob, maar vanwege het feit dat de omstanders niet geschokt waren.
  Conclusie: Van een blowjob in een nachtelijke uitgaansgelegenheid in Pattaya geraakt de maatschappij niet ernstig ontwricht.

 12. Pat zegt op

  Alles toch een beetje in de juiste context zien aub!

  Ik ben een bijzonder liberaal denkende kerel, maar een blow job in een publieke horeca-zaak hoort gewoon niet.
  Er zijn immers voldoende tenten waar je dit onbeperkt ka doen…, ook en zeker in Thailand

  Ik snap dus echt niet wat daar hypocriet aan is??

  Wat ik nog minder begrijp ik de sanctie voor de uitbater/zaakvoerder, want die kan er toch niets aan doen als mensen plots de seksuele toer opgaan?!

 13. patthie zegt op

  Haha
  BJ?? neen enkel een dronken dame die een karoke dans en liedje zing met een micro , een beetje op een onschuldige manier maar voor sommige stotend en dat voor een jaloerse dame die een fotooke neemt , foei ik zie niets ondeugend….

 14. André Deschuyten zegt op

  Beste lezers,
  Ik ben een maand geleden naar Thailand geweest, meer bepaald Issan regio. Ik heb Bangkok an het zuiden links laten liggen. Ik denk dat ik in deze regio in sommige kleinere steden de enigste farang was.
  De meeste vrouwen bekeken mij maar daar ik samen met m’n vriendin was, heeft niemand aanstalten gemaakt om mij te verleiden, ik zou er ook niet op in gegaan zijn. Eénmaal in een restaurant heeft een dame me aangesproken als m’n vriendin de wagen weg was gaan parkeren. Heb haar onmiddellijk afgewimpeld en dan werd ze kwaad, heeft ze alle verwijten naar m’n hoofd geslingerd. In Issan regio zijn er zeer weinig toeristen en meisjes van plezier zie je er niet, volgens mensen daar moet je naar Pattaya, Bangkok of naar het zuiden gaan. Het nachtleven is er praktisch onbestaande. Volgend jaar gaan we trouwen en gaan eerst in België wonen, eens op pensioen gaan we naar Thailand wonen, ze heeft haar huis (uitgerust met airco) daar en enigste wat ontbreekt is een zwembad dat we samen gaan bekostigen.(ieder 50/50 – niet alle Thai leiden een arm leven – ze heeft haar eigen firma en stelt zo’n 70 mensen tewerk – tijdens haar afwezigheid neemt haar broer het management van haar over)

 15. fernand zegt op

  Moderator: Dit artikel gaat niet over leeftijdsverschil tussen partners, dus jouw reactie is off-topic.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website