De Thaise Wanna “Meena”Kithen is deze week tijdens een miss verkiezing in de American Bar in Patong gekroond tot Miss Hooters Phuket 2016. Er heerste wat onzekerheid over haar nationaliteit, want Thaisvisa sprak van een Filipijnse dame, maar het bericht in Phuket News heeft het echt over een Thaise schoonheid. De nummers 2 en 3 van deze verkiezing waren wel Filipijnse beauties.

Miss Mena neemt 20,000 Baht mee naar huis en zal samen met Neera Wongai, Miss Hooters Pattaya 2016 en Jessica Arra, Miss Hooters Bangkok 2016 meedoen aan de Miss Hooters International later dit jaar. Deze 20ste editie van Miss Hooters International zal worden gehouden in – nee, niet in Silicone Valley – Las Vegas.

Bij die verkiezing in Las Vegas zal men strijden voor de hoofdprijs van $ 30.000,- in contanten alsmede een lucratief contract om Internationale Ambassadeur voor Hooters restaurants te worden.

Ik was wel blij dat Miss Phuket daadwerkelijk een Thaise is, want het zou toch te gek zijn als een Filipijnse in Thailand met de eer ging strijken. Ik ken alle deelnemers uiteraard niet van de verkiezing in Phuket, maar ik vertel u eerlijk, dat ik in Thailand en in de Filipijnen wel mooiere dames dan Miss Weena heb ontmoet.

In Thailand zie ik dat dagelijks en wat de Filipijnen betreft, ga ik dat volgende week weer even controleren. Met een groep vrienden uit Megabreak Poolhall zijn wij tijdens het Songkran Festival nu al weer voor de zevende keer in vooral Angeles City. Als de leden van de groep nu allen een favoriete dame daar uitkiezen, is het wel een aardig idee misschien om een verkiezing Miss Megabreak Angeles City te organiseren. Ik houd u eventueel op de hoogte.

Bron: Thaisvisa/Phuket News

3 reacties op “Thaise schoonheid gekroond tot Miss Hooters Phuket”

  1. Gerit Tienkamp zegt op

    Bij de “Grand Opening” (in Bangkok) heb ik ik mooiere gezien !

  2. Jacques zegt op

    Ja, ja wat kan het leven mooi zijn toch. Ieder land kent zijn schoonheden zo ook Thailand en de Philipijnen . Ik mag ze graag zien en weet daar niet alleen in te zijn. Ik wens de dames succes in hun shows en parades.

  3. theoS zegt op

    Zie anders weinig Hooters, zat al te likkebaarden, 555!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website