Een Thais “blondje” achter het stuur

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
16 januari 2015

Voor diegenen, die vinden dat vrouwen slechte autorijders zijn, is hier weer eens bevestiging. Een Thaise dame, Nipawan Chaichmreon, 27 jaar, wilde parkeren vóór een 7-Eleven winkel in Chiang Mai.

In plaats van te remmen gaf zij extra gas met als gevolg, dat zij met auto en al naar binnen reed en keurig voor de toonbank stopte. Gelukkig werd niemand gewond, de schade werd geschat op 500.000 Baht, maar de dame in kwestie was goed verzekerd.

Het leverde mooie beelden op van de CCTV, waarvan hieronder een voorbeeld:

[youtube]http://youtu.be/C7bLHZwENG4[/youtube]

Op de website van Coconuts http://bangkok.coconuts.co staat nog een video, waarop het ongeval vanuit een andere hoek is te zien: bangkok.coconuts.co/2015/01/16/woman-raids-7-eleven-her-mazda-video

Bron: Coconuts Bangkok

6 reacties op “Een Thais “blondje” achter het stuur”

 1. Marcus zegt op

  Heeft ze verklaart waarom ze het gedaan heeft. Had ze een rijbewijs? Auto van iemand anders denk ik? En het eertse wat je doet is was giegelen en met je telefoon hannessen. T.I.T

  • theoS zegt op

   Ik heb deze opmerking over dat gebruik van een telefoon na een aanrijding meerdere malen gezien op verschillende forums. Het is zo in Thailand dat het eerste wat je doet is de verzekering bellen, de politie vraagt er ook naar bij het opmaken van het rapport. Deze verzekering moet je zelf bellen en moet zich presenteren bij de politie, de politie doet dit niet voor je, bellen bedoel ik. Zolang de verzekering zich niet meldt laat de politie je niet gaan. Spreek uit ervaring. Dus afkatten van deze dame is niet nodig, zij doet wat iedereen doet in Thailand bij een aanrijding, als eerste de verzekering bellen. Ik vind deze video trouwens humoristisch en heb hier hartelijk om moeten lachen.

   • BA zegt op

    Klopt.

    Tevens gebeurd het nogal eens dat een tegenpartij het niet nodig vind om op de verzekering te wachten, vooral als ze zelf schuld zijn en of geen schade hebben, of andere dubieuze reden. Foto van de nummerplaat van de tegenpartij is dan ook wel handig.

 2. l.lagemaat zegt op

  Rijden met plastic sandalen! erg glad en geen rij-ervaring,ze had een tijdelijk rijbewijs
  voor 1 jaar.Of de verzekering hier blij mee is?

  groet,
  Lodewijk

 3. Sjaak S zegt op

  Dat kon wel zo iemand zijn als de ex-vriendin van een kennis… die reed graag in een grote auto, maar kon er niks van en had bij een gloednieuwe mooie auto binnen de kortste keren 4 x blikschade gehad.
  De man werd waanzinnig van haar… ze hadden soms de grootste ruzie, omdat zij perse wilde rijden, maar er niks van kon….

 4. john zoet zegt op

  goed opletten
  ze is blond
  gecamoufleerde intelegentie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website