Heel Thailand zat afgelopen zondag in spanning te wachten op de uitslag van de verkiezing van Miss Universe 2015. Ook alle expats en toeristen waren benieuwd, want Thailand heeft toch zeker de mooiste meiden ter wereld!

Ook Coconuts Bangkok had vooraf goede verwachtingen van Miss Thailand, Pimbongkod “Ellie” Chankaew, een Thaise schoonheid met prachtige lange benen. Zij moest in staat zijn Thailand weer eens wat succes te brengen, want dat is sinds 1988 niet meer gebeurd.

Helaas, Ellie heeft het niet gered, zij kwalificeerde zich niet eens voor de laatste 15 in de finale. Coconuts plaatste als troost maar enkele mooie foto’s van haar, want mooi is ze!: goo.gl/vhGi3B

Nee, dan Nederland! Onze Yasmin Verheyen overkwam precies het tegenovergestelde. Zij had geen enkele verwachting, maar werd mooi vierde en blij dat de vriendin van de voetballer Boulahrouz was!: goo.gl/axB653

Winnaar werd de Columbiaanse Paulina Vega, ook mooi, hoor! Wilt u zelf een keus maken uit de deelnemers? Kijk dan even naar: goo.gl/72Yc

Zo, Thailand treurt, maar wij expats houden van de Thaise dames en wij weten het beter dan de jury tijdens die verkiezing in Miami, toch?

7 reacties op “Miss Thailand wéér geen Miss Universe”

 1. marcel zegt op

  een kandidaat moet niet alleen “mooi” wezen, maar ook intelligent….

 2. Dick zegt op

  ik begrijp dat ze de laatste 15 niet heeft gehaald. De dame is alles behalve mooi. Dunne lange armen (let eens op de onderarmen), dunne smalle lippen en de verhouding heupen/lange benen is helemaal zoek.
  Neen, ik zou haar niet eens uitnodigen om een avond te stappen.

 3. dontejo zegt op

  Misschien als ze een kandidaat sturen die er meer Aziatisch (Thais) uitziet,
  hebben ze een kans. Bijvoorbeeld donkerder van huidskleur en een klein
  neusje,
  Deze dame probeert er te Europees uit te zien.
  OK ze is mooi.
  Groet, Dontejo.

 4. Rob V. zegt op

  Ach, uiterlijk is een kwestie van smaakt. Als ik zelf de diverse miss-en zie dan zie ik in het dagelijks leven toch mooiere dames. In Thailand, Nederland en elders. Het zijn mooie dames, daar niet van maar nu oko niet het mooiste van het mooiste naar mijn mening. Kwestie van smaak. Iedereen hobbelt hier achter Doutze aan, een mooie dame maar persoonlijk vind ik haar nu ook weer niet super mooi.

  De obesessie voor lange (dunne) benen is ook niet mijn ding. Voor Aziatische dames heb ik dan wel een zwak, ik vind deze vaker aantrekkelijker, maar of je dan in Thailand, China, Korea of Japan bent om maar een paar landen te noemen is mij om het even.

  En ach, het is maar een mis verkiezing, niet echt iets om serieus te nemen. Net als de diverse WK objectief gezien ook niet altijd de beste spelers/club als winnaar krijgen, laat staan als je het subjectief gaat bekijken wie het mooiste sport of de mooiste technieken toont.

 5. Jaap Den Haag zegt op

  Wij, ervaringsdeskundigen, weten toch al lang dat Zuid-Amerikaanse vrouwen gewoon de mooiste, de lekkerste en leukste zijn…

  • Sjaak S zegt op

   Dat kan misschien zo zijn, ik was zelf 23 jaar met een Braziliaanse getrouwd geweest… zij beweerde dat altijd van zichzelf, wat mij mateloos ergeren kon.
   Mijn vriendin van nu, vindt zichzelf niet zo mooi, maar ze is voor mij een heel mooie vrouw en ze is Thais… voor mij geen zuidamerikaanse meer…. 😉

 6. Frank zegt op

  ieder zijn smaak, maar ik vind ze zeker niet mooi. Ik zie in iedere straat in Thailand mooiere dames lopen dan deze half getransformeerde Thaise die er maar Europees uit probeert te zien. Jammer, gemiste kans van Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website