Robotseks: toekomst voor Thailand?

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
7 augustus 2015

Laten we eerlijk zijn, naast wat Thailand toeristisch te bieden heeft aan stranden, bergen, cultuur en wat dies meer zij, is het toch ook een land waar velen naar toe gaan voor de seks. Je krijgt dan te maken met beeldschone vrouwen, die aanvankelijk alles voor je doen (voor geld natuurlijk), maar op den duur toch ook voor allerlei problemen kunnen zorgen.

Maar dat gaat in de toekomst drastisch veranderen. Het is niet ondenkbaar dat het hebben van seks met robots niet alleen maatschappelijk aanvaardbaar zal zijn in bijvoorbeeld het jaar 2070, maar er is zelfs een goede kans dat het dan populairder is dan seks met de mens.

Aanleiding voor deze gedachte is een nieuwe Engelse Tv-serie op Channel 4, genaamd “Humans” dat inmiddels zeer populair is. In deze serie komen robots voor die van een gewoon mens niet te onderscheiden zijn. Wat de seks betreft zijn die robots voor allerlei standjes te programmeren, maar niet alleen dat. Zij kunnen ook voor allerlei andere dingen geprogrammeerd worden en uiteraard zijn ze dan slimmer en intelligenter dan gewone mensen.

Dr Helen Driscoll van de Universiteit van Sunderland, een expert op het gebied van de psychologie van het geslacht, zegt in een interview met een Engelse krant dat het goed mogelijk is dat elk stigma over ‘robophilia’ uiteindelijk zal verdwijnen. “We hebben de neiging te denken over kwesties zoals virtual reality en robotica in de context van de huidige normen. Maar als we terugdenken aan de sociale normen over seks, zoals dat slechts 100 jaar geleden bestond, is het duidelijk dat ze snel en radicaal zijn veranderd.”

Driscall vervolgde: “Als virtuele realiteit nog realistischer en meeslepender wordt is het in staat om seks met een menselijke partner na te bootsen of zelfs te verbeteren”.

U en ik zullen het niet meer meemaken maar onze nakomelingen hebben straks geen last meer van vragen als “Where you come from”, What is your name?”, “You buy me drink”. Of te maken krijgen met de dooie buffel, een zieke moeder, of een drankzuchtige vader. Je kiest een robotpartner en zij doet precies wat u van hem of haar verwacht.

Mooi toekomst lijkt mij zo, of…. euh, toch niet?

Kijk voor de afleveringen van Humans op YouTube, hieronder een korte trailer:.

[youtube]https://youtu.be/DQp3qJWDQg8[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Robotseks: toekomst voor Thailand?”

 1. Yuundai zegt op

  Hoeven de ” liefhebbers ” ook niet meer bang te zijn te worden gedrogeerd en kaalgeplukt des s’morgens wakker te worden in een verder leeg bed. Of kunnen deze robots ÓÓK hierop geprogrammeerd worden, en kan je dan bestellen een roofzuchtige, met criminele inslag dame of man?
  HaHahahahahahaha

 2. John chiang rai zegt op

  Zeker speelt in dit mooie land de seks bij velen ook een grote rol,en als we het artikel eerder deze week geloven,dat seks o.a. intelligent maakt,kunnen we blij zijn dat er ook veel alcohol gedronken wordt,die wederom onze grijze verstandscellen benadelen,anders was Thailand met zekerheid het land waar de intelligentse mensen rondlopen.

 3. Martien zegt op

  Ik vraag me het volgende af: hebben die robots dan ook de normale 37 graden als robot-temperatuur?
  Het lijkt me toch echt drie keer niks om met zo’n ijskonijn het bed te moeten delen!

  • Fransamsterdam zegt op

   Je kunt ze instellen: Very hot, hot, normal, cool, frigid. Bij de luxere modellen kun je ook vooraf stemmingswisselingen inprogrammeren.

  • Gringo zegt op

   Je moet je niets afvragen, Martien, alles is mogelijk!

   Geef je fantasie de vrije loop en bedenk hoe jouw ideale man of vrouw er uit moet zien, welk kleur haar, welk kapsel, welke borstomvang, welke seksuele wensen heb je, welke karaktereigenschappen, welke huishoudelijke vaardigheden, welk werk moet ze aankunnen, enz. enz.

   Alles, maar dan ook alles kan geprogrammeerd worden.

 4. Sjaak S zegt op

  Dan vraag ik mij af waarom men dan naar Thailand komt. Ik denk dat Nederland eerder de aangewezen plek zou zijn.
  Trouwens deze “nieuwe” serie is de Engelse versie van een gelijknamige Noorse productie, die ik begin dit jaar bekeken had.
  Wie weet, komt het ooit eens zover. Dan hebben we seks met robots en kinderen uit laboratoria.
  Maar eigenlijk is het al begonnen. Zag ik toch laatst een documentaire over mannen die latex poppen kopen, die een paar duizend Euro kosten…en daarmee hebben ze seks… of dat niet op den duur vervelen gaat?

 5. Ton zegt op

  Er zullen nog veel etische vragen aan voorbij gaan.
  Een robot voor elke doelgroep? Necrofiel, pedofiel, gerontofiel, enz enz.

 6. Skittels zegt op

  Ach uh we willen bedrogen worden is het niet links dan wel rechts. Maar betwijfel of ik op 100+ uberhaupt nog interesse heb.

 7. roy zegt op

  Een extra gleuf om je visakaart in te steken.
  Dan kom je thuis zegt je schatje,Ik heb vandaag 10 apps gekocht en een zonnepaneeltje.
  Leuk dan hebben we vandaag geweldige sex ! Sorry eerst updates installeren en een virusscan.

 8. Gerardus Hartman zegt op

  Meerendeel meisjes die met farang meegaan doen al aan robotseks. Gaan liggen en laten farang werken.

  • Yuundai zegt op

   Gerardus, ben wel benieuwd naar je ervaring. Én je hebt ook nog al wat waardeerders die nodig ik ook van harte uit om HUN ervaringen te laten weten.
   In de tijd dat ik mij met deze meisjes inliet kan ik alleen maar bogen op zeer positieve herinneringen, wellicht deze dames van plezier met extra waardering voor d’r werk, ook als dames behandelen met de daarbij behorende waardering.

 9. Martien zegt op

  Gringo,

  Als alles van te voren al geprogrammeerd is, dan is de verrassing er wel af……en ik laat me graag verrassen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website