Optocht Marine in Pattaya met natte voeten

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , , ,
21 november 2017

Afgelopen dagen vond er een grootse manifestatie plaats in Pattaya, waaraan deelgenomen werd door meer dan 30 marineschepen uit Asean landen, die in de Baai van Pattaya voor anker lagen. Onderdeel van dit evenement was een Street Parade (optocht) van de Thaise Marinekapel gevolgd door delegaties van de deelnemende landen.

De planning was deze optocht op zondagmorgen te houden, maar het tijdstip werd uitgesteld door overvloedig regenval, dat Pattaya op dat moment teisterde. In de loop van de middag werd het droog, de optocht kon alsnog plaatsvinden, maar er was nog een probleem. Over een lengte van ca. 300 meter aan het begin van de route op Beach Road stond het met een centimeter of 40 blank, nou ja, met vuilgrijs regenwater.

Probleem? Hoezo probleem? Marinemannen en –vrouwen kennen geen watervrees en dus kon de optocht voor het vele publiek gewoon doorgaan.

Zie hieronder een leuke video van de optocht door het overstroomde gedeelte van Beach Road. U hebt vast ook nog nooit een optocht met muziek door water zien gaan!

Zie hier: www.facebook.com/welovepattaya58/videos/2005874049684056

2 reacties op “Optocht Marine in Pattaya met natte voeten”

  1. Mark zegt op

    Een bescheiden edoch dappere aquafile demonstratie van de marine delegaties. Tevens een indrukwekkend toonbeeld van urbanistische infrastructurele planning, design, constructie en onderhoud. Dat is internationaal uitpakken.

  2. Jacques zegt op

    Marinemensen die weglopen voor een beetje water dat zou karaktermoord zijn. Goed te zien dat dit ze niet weerhoudt en voor 300 meter, dat is wel te overleven toch. De marathon van Pattaya die vond dacht vorig jaar ook in de regen plaats, met als gevolg genoeg water op de weg en dat is veel vervelender voor de renners die nog kilometers met natte voeten en schoenen moesten rennen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website