Lamborghini Gallardo in tweeën (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
23 april 2015

Toch zonde van zo’n mooi auto. In deze video zie je een Lamborghini Gallardo die in twee delen is gesplitst na een crash tegen een boom. Het instapmodel van een dergelijk karretje kost toch al snel 250.000 euro.

De bestuurder die zijn auto met 150 km per uur (op een nat wegdek) tegen een boom had geparkeerd, stapte wonderbaarlijk genoeg ongedeerd uit. Hij droeg wel een amulet en volgens hem had deze hem beschermd tegen de boze weggeesten. Nu maar hopen dat de amulet ook helpt tegen boze Lamborghini geesten.

Video: Lamborghini Gallardo in tweeën

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lamborghini Gallardo in tweeën (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Een deskundige kennis van mij weet hierover te melden:
  Ziet er altijd heel dramatisch uit, en dat is het ook wel, maar dit soort auto’s zijn zo geconstrueerd dat het de bedoeling is dat die achterkant afbreekt. Daardoor blijft meestal het passagierscompartiment redelijk intact.

 2. Harry zegt op

  En…. bekeuring wegens te hard rijden, gevaarlijk weggedrag, alcohol enz controle, wie – en vooral hoe – zat naast hem ?
  Wetend hoe alles in TH geregeld is voor mensen, die duidelijk het zich kunnen veroorloven : een stevige borrel tegen de schrik op het politiebureau… En verder: forse donatie aan de monniken om, lange gebeden voor hem op te zeggen.

 3. Wim zegt op

  Het valt mij hoe dan ook zwaar tegen van zo’n dure auto. Je mag toch verwachten dat die tegen een stootje kan. En dan zal je deze, opgelapt, als tweedehandsje voor veel bahtjes in je maag gesplitst krijgen. Volgens mij merk je het altijd in het sturen, als ie in elkaar heeft gezeten.

 4. william zegt op

  Maand geleden was ik in pattaya, hevige regenval in de middag, en wat weigerde voor ons hotel een gloednieuwe Bentley ( ca. 20 miljoen bath ) de eigenaar baalde enorm ( eigenaar Nova hotels )., en ik kwam niet meer bij toen even later een ca. 15 jaar oude volvo zonder problemen door het zelfde hoge waterstand heen reed.

  • Khun Peter zegt op

   Dat komt omdat nieuwe auto’s vol electronica en computerchips zitten. Dat is erg gevoelig voor vocht. Oude auto’s hebben dat probleem niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website