Win een reis naar Thailand voor twee personen

Door Gringo
Geplaatst in Onderzoek
23 juli 2015

Een vriend in België maakte mij attent op een Facebook posting van “Win me”, waarin werd verteld dat iedereen kans maakt op een reis naar Thailand voor twee personen ten waarde van maar liefst € 6.500,-.

Het enige, dat men (voorlopig) moet doen om in aanmerking te komen is de posting een “duim” geven (like) en delen op de eigen Facebook-pagina.

Men kan ook rechtstreeks met de gulle gever van deze prachtige aanbieding in contact komen via de link oa1.nl/click/579/578. Daar wordt al een beetje meer duidelijkheid verschaft. Men moet deelnemen aan een enquête waarin vragen worden gesteld over uzelf en uw interesses. Bij deelname accepteert men dat sponsoren van de competitie contact kunnen opnemen. Zij kunnen de inzenders benaderen met interessante nieuwsbrieven en andere aantrekkelijke aanbiedingen. Bij het voltooien van deze enquête doet men mee aan de verloting van die reis naar Thailand, waarvan de trekking plaats zal vinden op 23 december 2015.

Ik ben altijd wat huiverig bij dit soort acties. Bang dat er toch meer addertjes onder het gras zitten. De actie is opgezet door een Deense firma Smartresponse dat zich o..a specialiseert in marktonderzoek. Op de Facebook pagina Win me ziet u meerdere van deze acties. De opdrachtgever in dit geval zal een organisatie zijn, die zich op enigerlei wijze met het toerisme naar Thailand bezighoudt, denk aan hotels, luchtvaartmaatschappijen of reisorganisaties.

De website van Smartresponse geeft mij de indruk, dat het om een bonafide firma gaat, dus wat let u? Meld u aan en wie weet wint u de prijs!

4 reacties op “Win een reis naar Thailand voor twee personen”

 1. Annabel zegt op

  Mooie actie, ga zeker een gokje wagen voor deze mooie reis!

 2. TheoB zegt op

  Het is meer een manier om je van alles te verkopen.
  Er wordt bijna alleen gevraagd of je benaderd mag worden voor producten/diensten.

 3. Cees Maat zegt op

  Ik wil graag nog een keer zo’n reis maken!

 4. lilian zegt op

  Een geweldige actie !!
  Thailand zoon mooie land als ik de foto’s moet
  geloven ik zouw het graag met me eigen ogen willen mee maken.
  ik hoop dat jullie me wens kunnen vervullen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website